Frantuzoaicele sunt renumite in intreaga lume pentru stilul vestimentar si pentru eleganta pe care o demonstreaza cu fiecare ocazie.

Daca doresti sa afisezi mereu un stil vestimentar impecabil si plin de personalitate, avem o veste buna pentru tine: nu trebuie sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a fi mereu la moda, ci trebuie sa urmezi o reteta de succes la care frantuzoaicele apeleaza de fiecare data.

Urmeaza un plan stabilit de acasa

Eleganta pare sa fi fost inventata in Franta, insa secretul acesteia pare sa fie tocmai moderatia si planificarea modului in care cumperi hainele. Frantuzoaicele par sa stie acest lucru mai bine decat oricine altcineva, conform publicatiei de moda allaboutstyling.net, si merg la magazin doar atunci cand au nevoie de un anumit accesoriu vestimentar. Ele stiu intotdeauna ce tip de haine au deja acasa si adauga piesele noi cu mare atentie. In plus, stiu intotdeauna unde gasesc haina respectiva si cati bani sunt dispuse sa cheltuiasca pentru ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Cumpara in mod selectiv

Femeile din SUA au tendinta de a cumpara lucruri de care nu au nevoie. In schimb, frantuzoaicele cumpara doar cinci sau sase piese vestimentare in fiecare an. Designer-ul francez Anne Fontaine este de parere ca, „pe langa o bluza frumoasa, fiecare femeie ar trebui sa detina o pereche de blugi, pantaloni negri, o camasa, o fusta mini neagra si o jacheta pentru fiecare sezon”. In plus, o femeie eleganta are in garderoba si un sacou office, unul de ocazie si unul casual. Astfel de piese vestimentare sunt foarte versatile si, in plus, nu costa o avere.

Sacou elegant din bucle multicolor cu lana, de pe Yokko.ro

Pune in balanta rostul fiecarei cumparaturi

Femeile din Franta se gandesc mereu cat de des vor purta obiectele vestimentare pe care intentioneaza sa le cumpere. Designer-ul Catherine Melandrino le sfatuieste pe femei sa fie foarte atente. „O frantuzoaica nu cumpara un anumit lucru doar pentru ca este la moda. Ea se gandeste bine inainte de a-l achizitiona. De cate ori il poate purta? Este indeajuns de versatil pentru a fi purtat si ziua, si la serviciu, si la o iesire de seara? Va dori sa-l poarte frecvent?”, a declarat Melandrino, conform publicatiei Forbes.

Un bun raport calitate/pret

Cele mai încurajatoare citate despre succes 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Descoperirea celui mai bun raport calitate/pret reprezinta cheia unui shopping reusit pentru femeile inteligente si cu spirit practic. Oamenii de stiinta au cercetat intens, de-a lungul anilor, modul in care consumatorii percep raportul calitate/pret atunci cand vine vorba despre produsele achizitionate, conform unui studiu publicat de Asociatia pentru Studierea Consumatorului din SUA, iar perceptia oamenilor pare strans legata de mediul social in care s-a format.

Cu toate acestea, lucrurile sunt foarte simple. Spre exemplu, daca vrei sa cumperi ghete pentru sezonul rece, cele de calitate si, uneori, cu un pret mai ridicat vor avea o durata de viata mult mai lunga, iar achizitionarea lor devine o adevarata afacere. Decat sa dai 100 de lei in fiecare an pentru ghete putin confortabile, care se rup dupa doua luni de utilizare, mai bine scoti din buzunar cel putin 500 de lei pentru o pereche de ghete la care poti renunta chiar si dupa sapte ani, insa doar dupa ce te-ai plictisit de ele.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Renunta la moda trecatoare

In loc sa se ghideze dupa moda, frantuzoaicele raman tributare stilului si culorilor care le definesc personal. Femeile celebre precum Catherine Deneuve, recunoscute pentru stilul lor vestimentar, si-au pastrat intotdeauna nota de originalitate. Deborah Richard, care lucreaza in domeniul relatiilor publice pentru compania americana producatoare de imbracaminte „TSE cashmere”, considera ca femeile din Franta apreciaza individualitatea stilului vestimentar. „Ele nu vor purta niciodata hainele pe care revistele si vedetele le spun sa le poarte, ci vor alege hainele care se potrivesc personalitatii lor. Este vorba despre ceea ce simti ca este in regula si arata foarte bine pe corpul lor. Insa, mai important decat orice altceva: stilul trebuie sa para foarte natural”, a declarat Deborah Richard pentru publicatia Forbes. „Femeile trebuie sa fie propriii lor designeri”, a concluzionat Richard.

Foto: pixabay.com, Yokko.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri