Sezonul cald a venit si odata cu el au sosit si noile tendinte! Ce se poarta vara aceasta? In ton cu vremea, culorile puternice care sa se ia la intrecere cu soarele si sa ii atraga razele doar pe pielea noastra, pentru un bronz puternic.

Pentru plaja, alegeti costume de baie cat mai colorate pe care sa le asortati cu palarii mari din paie sau materiale usoare. Gentile sunt supradimensionate in acest sezon, gata sa va poarte perechile de ochelari de soare cu rame negre sau transparente, lotiunea de plaja si rochita diafana de plaja.

Pentru tinutele de zi recomandam imprimeurile vesele in combinatii surprinzatoare - mixati dungile cu imprimeuri florale pentru un look curajos, care va atrage toate privirile! Daca adoptati un look smart casual modern, fustele si camasile se imbina perfect cu o pereche de sandale inalte sau cu tocuri clasice.

Un must have in acest sezon pentru domni este sortul de plaja cu imprimeuri vesele sau in culori tari! I se asorteaza o camasa lejera de plaja, in culori calde, care sa complementeze design-ul sortului.
Dar cu atatea articole care sa se inscrie in noile tendinte, cum e posibil sa ramanem moderni si sa le avem pe toate?

E atat de simplu sa te reinnoiesti vara aceasta, caci la Tex gasesti intreaga colectia moderna la preturi accesibil, pentru fiecare membru al familiei tale!

Descopera noua colectie TeX de la Carrefour si intampina vara cu noi costume de baie si incaltaminte, genti, rochii si jachete si accesorii inedite!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri