19 Decembrie 2014 publicat în Moda 1 share-uri

Exclusiv de la Amway, reprezinta esenta puterii si a pasiunii feminine!

comunicat de presa:

Ce poate fi mai potrivit pentru o femeie puternica, romantica si rafinata decat sa se lase invaluita de misterul noptilor pariziene cu elegantul si senzualul parfum ANCESTRY™ IN PARIS? Parfumul…un iz al personalitatii fiecarui individ. Un parfum potrivit personalitatii tale iti va trezi mereu emotii, fiind cel mai adesea asociat cu amintiri frumoase si de neuitat. Un parfum este un album al amintirilor.
Amway dezvaluie esentele pretioase si seducatoare ale noului parfum ANCESTRY™ IN PARIS, dedicat frumusetii feminine!

O esenta de neuitat, inspirata de misterele Parisului


ANCESTRY™ IN PARIS, creat de specialistii Amway la Paris, debuteaza cu note proaspete de acorduri vegetale si acvatice. Acest parfum aminteste de o plimbare nocturna de-a lungul raului Sena la inceput de primavara. Notele de mijloc sunt reprezentate de esenta delicata si feminina a iasomiei de noapte, pusa in evidenta de mirosul imbietor de piersica. ANCESTRY™ IN PARIS contine un ingredient feminin si sofisticat, uleiul esential de iasomie, combinat cu o mireasma florala proaspat invaluita in acorduri subtile de tuberoza si mosc alb. Aromele de piersica imbinate cu cele ale iasomiei de noapte evoca aura de eleganta misterioasa a parfumului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

ANCESTRY™ IN PARIS este un adevarat rasfat al simturilor!

Detaliile unei bijuterii de lux

Noul parfum ANCESTRY™ IN PARIS este pus in evidenta de flaconul de culoare albastra cu detalii aurii, asemanator unei bijuterii de lux. Ingredientele de calitate superioara si concentratia de uleiuri esentiale confera parfumului durabilitate mai mare, atat in flacon, cat si pe piele.

Indrazneste sa te exprimi cu noul parfum rafinat si pur, ANCESTRY™ IN PARIS!

Parfumul este disponibil in varianta de 50 ml.
Pretul recomandat de vanzare este 187.47 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri