18 Decembrie 2014 publicat în Moda 13 share-uri

O locatie cu o amprenta istorica, o atmosfera de basm, tinute unicat, lume buna si multa veselie. Cam asa poate fi descrisa o seara de decembrie, in care universul Cernei si-a deschis larg portile pentru cei mai buni editori de moda si bloggeri de fashion din Romania. Scopul acestui eveniment fiind prezentarea noilor creatii Fusion by Cernei.

Pe strada Sperantei nr 30, din Bucuresti, pot fi descoperite creatiile sale, care prind viata odata ce sunt purtate si astfel devin o extensie a personalitatii celei care le imbraca. Tinutele Cernei sunt versatile si au povesti diferite, precum si diverse modalitati de a fi imbracate, tocmai pentru a stimula creativitatea si pentru a implica persoana care le poarta.

Iar in perioada 15-23 decembrie 2014, Fusion by Cernei lanseaza saptamana reducerilor, ce va oferi discount de pana la 40% la toate produsele aflate in locatia de pe strada Sperantei, nr 30.

Piesa din colectia Fusion by Cerney:

Cristina Cernei isi descrie colectiile ca fiind un mix de forme geometrice cu volume surprinzatoare, siluete pline de farmec, forme de origami si picturi realizate manual, ce respecta in permanenta forma corpului feminin. Feminintatea, in viziunea designerului, reprezinta un cocktail de curaj, delicatete, senzualitate si o mica doza de nebunie.

  • “Lucrez doar in serii limitate sau unicat intrucat am convingerea ca hainele ar trebui sa ne reflecte si sa ne puna in valoare personalitatile diferite si nu sa fie niste simple uniforme stradale. Ce imi doresc cel mai mult este ca atunci cand o femeie poarta o creatie Cernei sa se simta ea insasi, sa se simta in largul sau si sa aiba curajul de a-si afirma si de a-si exprima personalitatea, prin intermediul unei haine care sa o avantajeze si care sa o faca remarcata”, ne explica Cristina Cernei.

O melodie, o strada, o piesa de mobilier sau o floare mai ciudata pot fi sursele de inspiratie ale designerului Cristina Cernei adora locurile vibrante, care combina o istorie bogata cu o atmosfera cosmopolita, cum sunt Londra sau Barcelona. Ii plac stampele japoneze, Klimt si Gaudi, Manish Arora si Kenzo si ii place sa intalneasca oameni care au curajul de a-si urma propria lor cale.

In prezent, Cristina Cernei lucreaza la o serie de proiecte noi, inclusiv la costumele pentru o piesa de teatru locala si un film austriac intitulat “Milla”, cu Dorkas Kiefer.


Sunt Karina Simion, profesor de limbă română și de limba spaniolă și mamă de Marc. El este inspirația din spatele cortinelor. Așa s-a născut și blogul acesta, Miculmarc.ro. Tot ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri