13 Noiembrie 2014 publicat în Moda 4 share-uri

Descopera - Colectia de iarna 2014 de la Pandora.

Comunicat de presa

Inspirata din cerul instelat al noptii si din galaxiile indepartate ale cosmosului, COLECTIA DE IARNA 2014 de la PANDORA cuprinde creatii minunate care captiveaza prin stralucirea lor.

COSMIC. O explozie de pietre stralucitoare si suprafete texturate, lucrate in argint 925 si aur de 14k, creeaza o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, infrumusetate cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, completeaza talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail si cercei incrustati cu stele din cristal de culoare alb-inghetat si albastru-nocturn aduc aminte de inaltul cerului. Talismane din sticla de Murano multifatetata, de culoare albastru inchis, lucesc asemeni cerului misterios.



O abordare moderna a stilului traditional, dantela si perlele clasice sunt reinterpretate si armonizate in bijuterii feminine si sclipitoare. Simbolizand echilibrul perfect intre traditie si modernitate, perlele impodobesc bijuterii florale din argint 925 si email lucios, oferind o nota de eleganta atemporala acestui sezon. Iar modelele dantelate de altadata, care au dominat podiumurile de moda, sunt incorporate acum in bijuterii reprezentative, care prezinta dedicarea PANDORA pentru arta bijuteriei si onoreaza maiestria mestesugului.



DANTELA STRALUCITOARE. Reinnoind modelele dantelei vechi, PANDORA exploreaza aceasta tesatura si creeaza o noua serie de bijuterii frumoase. „Seria Dantela stralucitoare reprezinta un mod de a depasi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogatiei de modele si tehnici regasite in dantela. Aici, ea are adancime, simetrie si personalitate”, spun cei din echipa de design
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri