11 Septembrie 2013 publicat în Moda 31 share-uri

Atunci cand anotimpul ploios sta sa inceapa, avem grija ca nimic sa nu ne ia prin surprindere. Inca un strat de haine peste ce am fi purtat in mod normal vara face lucrurile frumoase si confortabile. Un trench sau un palton colorat inveselesc monotonia toamnei. Layering-ul inca se practica, un blazer bine ales este indicat pentru orice zi racoroasa, la fel si ghetutele, orice pereche de botine cu atitudine sau cizme.

Toamna te lasi rasfatata de cardigane, bluze cu guler, fuste cu talie inalta asortate cu dresuri colorate si esarfe de matase pentru un look romantic. De cealalta parte stau elemente ce isi pastreaza aceeasi doza de feminitate pregnanta si induc siguranta si senzualitate, fie ca vorbim despre geci de piele cu tinte aplicate, o pereche de blugi boyfriend / skinny ori de o bluza metalica. Oricarui stil ii revin elemente cheie astfel incat poti urmari tendintele sezonului, dar si pe cele proprii. Poarta cu incredere pantaloni de piele, colanti cu imprimeu sau pantaloni evazati, sacouri cambrate ori cu paiete, dar construieste-ti propriul tipar alegand si formandu-ti tinuta cu stil.

Noi va propunem o alternativa pentru toata aceasta diversitate in materie de fashion. Se numeste Zega si reuneste de la ultimele tendinte pana la piesele vestimentare basic, al caror farmec nu piere. Toamna aceasta lasa-te imbracata de nume ca Nissa, Roh, Lo Spaccio sau Depot 96, de rochite din bumbac ori camasi din voal sau denim, fuste cu print indraznet, topuri crosetate ori cu spatele gol, accesorizate cu un colier la baza gatului, metalic ori din perle sau cu un plic, fie el din piele naturala sau satin.

Te incurajam sa adopti stilul care te caracterizeaza, oferindu-ti variante de outfit-uri pentru timpul zilei, birou ori party.

Jojo Catalina Grama: "Cand vine un nou sezon ni se face pofta de shopping. Eu una aleg ca de fiecare data magazinele mele favorite. Si pentru ca incep usor, usor si ploile si toamna, voi sta comod acasa, cu o cana de ceai si ma voi plimba virtual prin "incaperile" magazinului meu online favorit: Zega. Aici pot oricand sa-mi alcatuiesc orice tinuta, pentru orice eveniment profesional sau personal important, pentru ca zega.ro e o infuzie de culoare si stiluri care imi hraneste pasiunea pentru moda si haine.
O sa fie o toamna Zega pe toate planurile. Tu... cat de Zega esti?
"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri