6 Aprilie 2012 publicat în Moda 80 share-uri

Creatoarea romana Diana Bobar ne-a surprins in mod placut simturile lansand colectia ei Primavara/Vara 2012.

Imi este mereu teama ca folosesc cuvinte prea mari atunci cand apreciez anumite creatii, dar pana la urma nu vreau sa ma feresc... Imi place colectia asta pentru sensibilitatea pe care o transmite. Imi place fiindca imi imaginez munca de creatie si profesionalismul care se afla undeva in istoria fiecarei rochite de vara. Imi imaginez cum au fost alese combinatiile de culoare si materialele, ceea ce imi naste o anume sclipire in ochi. Imi amintesc mirosul acrilicelor.

Sunt anumite detalii pe care le poti sesiza doar antrenandu-ti ochii. E vorba despre taietura decolteurilor, suprapunerea materialelor si alegerea lor. Imi place ca aceasta colectie nu este deloc inaccesibila si o vad purtata in vacante, dar si pe strada sau in seri caldute, speciale, de catre orice femeie, indiferent de varsta sau look.

Imi place indrazneala pe care ne-o propune Diana Bobar si ma bucur ca designerii romani ne ofera din ce in ce mai mult posibilitatea de a purta haine deosebite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Diana Bobar promoveaza un "Joie de vivre" autentic, caci nu poti sa fii altfel decat fericita, in culori atat de vii. Nu credeti?

de Jullie S.



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri