27 Martie 2012 publicat în Moda 9 share-uri

Cea de-a 8-a editie a targului V for Vintage aduce primavara si experienta La Dolce Vita! Sambata, 31 martie 2012, Cafe Antipa gazduieste un preview al celui mai asteptat targ de vintage din Bucuresti.

Comunicat de presa

Motto: 'Only the greatest of great shall expose, only the finest of fine shall attend!'

Te invitam sa ne petrecem ziua impreuna intr-un tur al celor mai deosebite, delicate si excentrice produse, selectate exclusivist de catre echipa noastra cu ocazia imbobocirii pomilor din Bucuresti.

Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita va reuni atat prietenii nostri din editiile anterioare, cat si new entries din domeniile vintage, design, bijoux si accesorii. In asteptarea editiei extinse de primavara a targului, o selectie exclusivista de standuri va incanta simturile si tachina curiozitatea iubitorilor de frumos.

Va invitam sa tragem cu ochiul la oferta primaverii si sa ne bucuram impreuna de un preview La Dolce Vita intr-o locatie insorita si fresh. Detalii suplimentare despre V for Vintage preview La Dolce Vita pe website-ul www.vforvintage.ro si Facebook www.facebook.com/vforvintagefair.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Ce veti vedea: pandante excentrice, margele, tricouri hand-made, brose poznase, berete retro, voalete fanteziste, esarfe colorate, incaltaminte aparte, tinute extravagante, cupcakes, deci cea mai exclusivista selectie posibila.

Vintage autentic: haine si accesorii datand din epocile anilor ‘20 – ‘80

Designeri: all the new hot and trending entries de pe piata designerilor fashion

Accesorii: bijuterii vechi, podoabe colorate din materiale naturale si artificiale

Intrare: 10 lei

Dress-code: Dear to wear colors

Cu ce plecati: Desigur, cu pungi, funde si pachete

Foto  fr si main: By seeshooteatrepeat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri