21 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 77 share-uri

Cu totii stim ca a alege cadoul perfect de Craciun este o adevarata provocare. Insa, zodia fiecarei persoane in parte ne poate usura treaba...

Nativul din zodia Fecioara va fi intotdeauna o fire practica, insa trebuie sa stiti ca desi este asa, nu se va multumi cu un cadou lipsit de personalitate.

Asadar, cadoul perfect pentru acesti nativi este intotdeauna unul plin de semnificatii sau in care ati pus multa dragoste – puteti sa le oferiti ceva ce le lipseste (un expresor sau un mixer in bucatarie, de exemplu) sau chiar sa le gatiti ceva ce le place foarte mult. Nu veti da gres niciodata daca le cumparati o carte in genul pe care ei il citesc. Excelente sunt si cadourile care ii ajuta sa fie mai organizati.

Cadoul perfect de Craciun pentru Balanta

Nativii din zodia Balanta iubesc atunci cand primesc multe cadouri. Asadar, pentru un efect sporit, ambalati individual fiecare cadou in parte, oricat de mic ar fi el, pentru a-i mentine atentia asupra dumneavoastra.

In cazul celor nascuti in zodia Balanta, cadoul perfect va fi intotdeauna reprezentat prin arta: un mic tablou care sa se potriveasca in casa lor, un obiect elegant cumparat de la antichitati sau o carte cu scriitorul lor preferat. Nu veti da gres nici daca alegeti cadouri legate de arta culinara: o cina cu mancaruri rafinate si un vin bun. Daca sunteti in pana de idei, puteti oricand sa le daruiti o compilatie cu muzica preferata. Cu siguranta vor aprecia acest cadou!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cadoul perfect de Craciun pentru Scorpion

Pentru ca iubesc extrem de mult cadourile, nativii din zodia Scorpion vor fi fascinati in momentul in care vor primi unul. Ca sa le sporiti entuziasmul si curiozitatea pentru ce este inauntru, impachetati foarte bine cadoul.

Scorpionilor le place foarte mult sa fie persoane misterioase. Cadoul perfect pentru ei ar putea fi reprezentat de o pereche de ochelari, o palarie sau o esarfa ca a actritelor de la Hollywood. Ca si culori, nu trebuie sa alegeti nuante deschise. Alte cadouri potrivite sunt o colectie de filme thriller ori psihologice sau un set de carti in stilul Agathei Christie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri