21 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 77 share-uri

Cu totii stim ca a alege cadoul perfect de Craciun este o adevarata provocare. Insa, zodia fiecarei persoane in parte ne poate usura treaba...

Cadoul perfect de Craciun pentru Sagetator

Perioadele de sarbatori le atrag atentia foarte mult nativilor din zodia Sagetator deoarece ei acorda o importanta sporita “schimbului” de cadouri.

Un Sagetator va fi intotdeauna atras de lucrurile neobisnuite, asadar, pentru un cadou perfect, puteti alege bilete la un spectacol de arta sau un concert. La fel de entuziasmat ar fi si daca ar primi propria lui aventura – un curs de catarari, o plimbare cu canoe-le sau orice altceva ce ii place in materie de sport. Fiindca este o fire curioasa, puteti sa ii achizitionati si carti in care sunt descrise si explicate obiceiuri si traditii din alte culturi.

Cadoul perfect de Craciun pentru Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor aprecia intotdeauna gestul persoanelor dragi de a le face cadouri si nu neaparat cadoul in sine. De asemenea, vor observa extrem de usor care a fost ideea ce s-a transformat in darul perfect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Pentru ca sunt caractere practice, nativii din zodia aceasta se vor bucura sa primeasca drept dar o cina gatita de cineva drag. Ii entuziasmeaza si un cadou handmade (cercei, brose, un pulover tricotat manual sau chiar o piatra neobisnuita ori o scoica ce le aminteste de momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna), dar si o bijuterie luxoasa. Totusi, nu va incumetati sa ii cumparati o bijuterie daca nu ii cunoasteti perfect gusturile.

Cadoul perfect de Craciun pentru Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt persoane ce iubesc spontaneitatea si sunt fascinate de istorie si cultura. Atunci cand alegeti cadoul perfect pentru ei, orice lucru iesit din comun le va aduce zambetul pe buze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri