21 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 77 share-uri

Cu totii stim ca a alege cadoul perfect de Craciun este o adevarata provocare. Insa, zodia fiecarei persoane in parte ne poate usura treaba...

Cadoul perfect de Craciun pentru Rac

Un nativ din zodia Rac va aprecia intotdeauna nu numai cadoul pe care i-l faci, ci si modul in care il prezinti. El este o fiinta extrem de gratioasa, insa poate eticheta oamenii foarte usor.

Cel mai potrivit cadou pentru cei din zodia Rac va fi intotdeauna o poza inramata cu familia lor sau persoanele ce le sunt dragi (daca rama se va potrivi cu decorul caminului lor, ati dat lovitura de doua ori) sau orice altceva le poate aduce aminte constant ca sunt inconjurati de oameni carora le pasa (un album de amintiri, de exemplu). Alte cadouri ce ii vor ferici pe acesti nativi sunt obiectele decorative pentru casa ori un set de relaxare cu aromaterapie.

Cadoul perfect de Craciun pentru Leu

Orice nativ din zodia Leului iubeste ritualul de a da si a primi cadouri, iar cu cat va fi mai elaborata prezentarea darului tau, cu atat mai bine! Sa nu uitam ca Leii sunt fericiti atunci cand sunt in centrul atentiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Atunci cand alegeti cadoul pentru un Leu, nu uitati de personalitatea sa! Nu veti da gres cu o piesa vestimentara in culori pasionale – orice de la o rochie sofisticata pana la o esarfa. Puteti de asemenea sa alegeti un parfum elegant sau o bijuterie unicat care sa il scoata in evidenta. Deoarece nativii din zodia Leu adora luxul, potrivite pentru ei sunt si o sampanie fina sau o iesire la un restaurant elegant. Cand nimic din toate acestea nu se potriveste, va puteti baza oricand pe un CD cu muzica lor preferata.

Cadoul perfect de Craciun pentru Fecioara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri