21 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 77 share-uri

Cu totii stim ca a alege cadoul perfect de Craciun este o adevarata provocare. Insa, zodia fiecarei persoane in parte ne poate usura treaba...

Cadoul perfect de Craciun pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec iubesc darurile si se pot simti ofensati daca cineva uita de ei in specialele zile de sarbatoare. Iata cateva sugestii de cadouri ce pot aduce zambetul pe buze oricarui Berbec:

Bijuteriille, in special cerceii, colierele si ceasurile, sunt una dintre alegerile perfecte. Asigurati-va insa ca acestea sunt de bun gust, dar le ofera si o nota unica. Un alt cadou potrivit pentru firea nativilor din Berbec este orice legat de sport – bilete la un meci, tricoul inscriptionat cu echipa preferata sau echipament complet pentru sportul pe care il practica. Berbecii vor fi fascinati si de ultimele gadget-uri aparute pe piata (telefon, laptop) sau de o carte ce ii ajuta sa-si perfectioneze abilitatile. Nu in ultimul rand, pentru pasionatii gastronomici, un set de farfurii sau cesti este perfect!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să alegi componente pentru baia ta Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Cadoul perfect de Craciun pentru Taur

Nativii din zodia Taur vor stii sa aprecieze cel mai bine un cadou practic. De asemenea, gestul conteaza mai mult pentru ei decat obiectul primit in sine.

Confortul ii atrage pe cei din zodia Taur foarte mult si de aceea o perna sau o patura moale sunt perfecte pentru ei. De asemenea, fiind mari colectionari, le puteti completa colectia cu piesa ce le lipseste (fie ca este vorba de palarii, antichitati, monede sau orice altceva). De asemenea, pentru ca le place domeniul gastronomic foarte mult, puteti sa le cumparati o sticla eleganta de vin sau chiar sa ii scoateti in oras la o cina! La fel, o cutie de bomboane de ciocolata nu va da niciodata gres.

Cadoul perfect de Craciun pentru Gemeni

Este destul de usor sa cumparati un cadou pentru nativii din zodia Gemeni deoarece acestora le place aproape orice si, mai mult, sunt foarte deschisi spre lucruri noi. De asemenea, ambalajul conteaza foarte mult pentru ei.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Deoarece Gemenii sunt persoane foarte comunicative, un nou telefon mobil, extraoptiuni la abonament sau un gadget interesant pot face cadoul perfect pentru ei. Fiindca iubesc si calatoriile, orice accesoriu ce le-ar putea fi de folos sau chiar o mica drumetie vor fi profund apreciate de acesti aventurieri. Alte cadouri ce le-ar putea aduce zambetul pe buze sunt accesoriile pentru scris (un jurnal, un stilou elegant, un laptop) sau cartile interactive.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri