24 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Afla cum sa recunosti sarlatanii-clarvazatori! Afla cum sa le recunosti tertipurile! In revista Normal despre Paranormal, Alina Neagu ne invata cum sa nu ne lasam pacaliti de cei care se ofera sa ne schimbe destinul peste noapte, speculand teama noastra de viitor si capacitatile lor extrasenzoriale.

Iti cere sa pastrezi discretia, amenintand cu „puterile” sale, orice incalcare „a codului de procedura” impus. Am intalnit o domnisoara care mergea la sedinte de bioenergie. Dupa o perioada- cateva luni bune, a observat ca, atat starea ei, cat si viata i se dadusera si mai tare peste cap. Am intrebat-o de ce nu intrerupe sedintele. Mi-a raspuns: „Glumesti, daca imi face ceva rau?” No comment, dragii mei.

De obicei, sunt vicleni si poseda ceea ce se cheama psihologia vietii. Este adevarat ca, uneori, sunt teribil de magnetici, mimand o falsa bunavointa. La inceput se comporta ca si cum universul intreg s-a oprit in loc pentru a asculta problema vietii tale. Pe masura ce te face dependent, devine arogant si lipsit de respect.

As putea continua, insa prefer sa ma opresc aici. Sper ca aceste randuri sa va puna pe ganduri si sa nu actionati impotriva voastra, doar pentru ca va impinge disperarea. Sunt de acord cu faptul ca, uneori, destinul ne pune la rascruce si simtim nevoia unui mesager, care sa ne ofere o „harta” printre hatisurile vietii. Nu conteaza ca acest mesager este astrolog, psiholog sau parapsiholog. Cata vreme il privim ca pe egalul nostru si ca pe o sursa de inspiratie, totul este in ordine. Nu agreez scepticismul arogant si gratuit. Sunt de parere ca unii oameni pot face lucruri pe care altii nu le pot face. Asa cum unii pot canta, altii pot accesa sau intui la nivel de performanta, evenimente trecute, prezente sau viitoare. Daca apelezi la un astrolog, numerolog, etc. pentru a-ti analiza viata si din alta perspectiva, este absolut normal sa-i platesti timpul, energia si informatiile primite. Situatia se complica atunci cand faci dependenta si iti traiesti viata pe coordonatele cumparate „ca la piata”. Viata se traieste, nu se triseaza. Nici un om spiritual nu se va oferi sa faca el „ceva” in locul tau. Tu esti cel care ai nevoie sa cureti, sa te rogi, sa te ierti si sa ierti.

Calitatile mele nu m-au ferit de suferinta. Viata a curs dupa ritmul ei, iar faptul ca am putut „vedea” in avans, anumie evenimente tragice, nu a facut experienta mai putin dureroasa. Ba chiar am primit o lectie din care am invatat sa nu adorm niciodata suparata pe cineva... a doua zi s-ar putea sa nu mai fie timp pentru impacare"...

Acest articol a fost publicat in noiembrie in revista Alinei Neagu. Mai poti citi in aceasta revista si alte subiecte interesante precum: Visele -eterna curiozitate, Destin sub analiza - Serban Huidu, Afla cum iti modelezi corpul prin exercitii mentale, O scurta vizita in viitor - anul 4111, Intamplari paranormale.

Revista “Normal despre Paranormal” – revista de spiritualitate si mister” poate fi gasita in toate centrele INMEDIO din tara, in magazinele MIC.RO, in centrele Adevarul Holding si in centrele de distributie Tutun si Ziare Va puteti abona la revista pentru 6 luni sau 12 luni, iar detalii despre abonament puteti gasi pe blogul autoarei, Alina Neagu: despreparanormal.blogspot.com

Foto fr si main:  By n_defender /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri