2 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Pe langa educatia si sprijinul pe care il oferim copilului nostru pe parcursul dezvoltarii sale, putem chiar sa incepem sa ne ocupam de viitorul lui financiar. Alege renta Magister de la BCR Asigurari de Viata si ofera-i o sansa in plus la un viitor de succes.

Abia dupa ce am facut acest prim pas al cunoasterii si ajungem in punctul de a identifica la copilul nostru primele semne ale personalitatii sale, trebuie sa ii indrumam pasii catre ceea ce ii place sa faca. Fie ca il inscriem la cursuri de arta, de dans, de limbi straine sau pur si simplu il incurajam sa faca ceea ce isi doreste, telul nostru devine acela de a-i asigura conditiile propice dezvoltarii personalitatii, oferindu-i astfel cat mai multe perspective. Aceste PERSPECTIVE il vor ajuta pe copil sa se bucure de posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de meserii.

Pe langa educatia si sprijinul pe care il oferim copilului nostru pe parcursul dezvoltarii sale, putem chiar sa incepem sa ne ocupam de viitorul lui financiar. Astfel, la varsta maturitatii, el se va bucura de un ajutor concret care ii va permite fie sa-si continue studiile, fie sa isi puna in practica ideile antreprenoriale. Alege renta Magister de la BCR Asigurari de Viata si ofera-i o sansa in plus la un viitor de succes.

Urmareste 50 de povesti de succes si convinge-te ca orice copil merita sa aiba parte de PERSPECTIVE care sa il ajute sa-si gaseasca locul pe care si-l doreste in societate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri