27 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Din dorinta de a oferi publicului din Romania accesul la nobletea produselor obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano, a fost fondata compania Millefiori. Toate produsele Millefiori beneficiaza de atentia cuvenita, acestea fiind lucrate manual de maestri priceputi

Exista duritate ce ne poate surprinde cu o delicatete induiosatoare si cuvinte grave al caror inteles poate sensibiliza profund.

Modelarea sticlei de Murano traverseaza barierele conventionale si devine o arta rafinata dusa la perfectiune de maestrii sticlari

Istoria spune ca maestrii fauritori ai Venetiei au fost izolati in Murano pentru a evita riscurile unui incediu devastator a carui sursa ar fi fost cuptoarele in care acestia topeau sticla.

De-a lungul timpului, orasul a devenit un centru de excelenta artistic in domeniul fabricarii striclei de Murano. In acele vremuri, cei care aveau aceasta indeletnicire erau considerati egalii cetatenilor proveniti din cele mai nobile familii venetiene. Astazi, cei care fabrica articole din sticla de Murano au continuat traditia pastrand gratia si tehnica datorita carora definim aceste produse ca spectre vii ale culorii.

In anul 2000, din dorinta de a oferi publicului din Romania accesul la nobletea produselor obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano, a fost fondata compania Millefiori. Investitia constanta in dezvoltarea companiei si a culturii sticlei de Murano cat si participarea activa la construirea unei piete de desfacere in domeniul bijuteriilor si al articolelor decorative, au facut ca Millefiori sa fie unul dintre juctorii cei mai importanti din aceasta ramura a industriei frumusetii.

Toate produsele Millefiori beneficiaza de atentia cuvenita, acestea fiind lucrate manual de maestri priceputi. Fiecare obiect realizat este unic, iar povestea sa completeaza personalitatea celui care il insuseste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri