19 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Corpul uman ramane unul dintre cele mai mari mistere, asa cum este si Universul. Poate de aceea, toate aceste curiozitati ne fascineaza. Noi am salutat cu multa incantare existena unui muzeu dedicat corpului uman, in Olanda.

8. Femeile clipesc de doua ori mai mult decat barbatii.

9. O persoana normala care se lasa de fumat va avea nevoie de un somn mai scurt cu o ora.

10. Rasul micsoreaza nivelul hormonilor stresului si intareste sistemul imunitar. Copiii de sase ani rad in medie de 300 de ori pe zi. Adultii rad de la 15 la 100 de ori pe zi.

11. Oamenii inteligenti au mai mult zinc si cupru in componenta parului.

12. Inima umana creeaza destul de multa presiune in timp ce pompeaza, astfel incat sangele poate tasni peste 9 metri!

13. Energia pe care o genereaza creierul nostru echivaleaza cu cea generata de un bec de 10 watti. Chiar si atunci cand dormim, creierul nostru genereaza energia echivalenta a unui bec mai mic. Asadar, acel desen amuzant care ilustreaza fiinta umana in timp ce a gasit o idee formidabila, nu este deloc prea departe de adevar.

14. Creierul este mai activ noaptea decat in timpul zilei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

15. Creierul nu simte durere fiindca el nu are receptori ai durerii.

16. Unghia care creste cel mai repede este cea de la degetul mijlociu. Iar unghia mijlocie de la mana ta dominanta creste cel mai repede dintre toate.

17. Ciclul de viata al unui fir de par uman este intre 3 si 7 ani.

18. Parul uman este foarte rezistent. In afara de faptul ca este inflamabil, prul uman se dezintegreaza foarte-foarte greu. Parul nu poate fi distrus de frig, schimbari climatice, apa sau alte forte naturale si este rezistent la o gama foarte larga de acizi si chimicale corozive.

19. Acidul din stomacul tau este suficient de puternic incat sa dizolve o lama de ras. Acidul clorhidric care se regaseste in stomac poate sa dizolve mai multe tipuri de metal, nu doar pizza pe care ai mancat-o la cina.

20. Ceara din ureche este necesara pentru sanatatea urechii. In timp ce multi oameni o considera dezgustatoare, aceasta este de fapt foarte benefica sistemului de aparare al urechii, protejand interiorul urechii de bacterii, fungi, murdarie si insecte. Curata si lubrifiaza canalul urechii.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri