4 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Noi, fetele din echipa Garbo.ro, o iubim foarte tare pe Christina Hendricks, starul serialului 'Mad Men'. O iubim fiindca arata extraordinar, aruncand in aer toate sabloanele frumusetii ideale. Pentru noi, o femeie precum Christina Hendricks este un model. Si este un model fiindca ea stie sa se accepte pe ea insasi, chiar daca are o frumusete iesita din tipare.

5. Mananca rational. Christina Hendricks si sotul ei isi fac supe pe care le tin in frigider pentru gustari si de asemenea incearca mereu noi mancaruri sau tehnici de gatit.

6. Consuma mancarea care iti face cea mai mare placere. Christinei ii plac foarte mult pastele fiindca sunt usor de preparat si foarte gustoase.

7. Deconecteaza-te de la tehnologie din cand in cand. Daca toata lumea este coplesita de tehnologie, nu inseamna neaparat ca trebuie si noi sa ne lasam in mrejele sale. Christina prefera de exemplu cartile: "Sa ma pierd de exemplu in povestea unui roman este o mare placere pentru mine".

8. Pastreaza cat mai stranse legaturile cu familia si prietenii. Cu cat petreci mai putin timp cu acestia, cu atat mai mult vei simti ca ai nevoie de ei, de aceea e foarte important ca cei dragi sa iti fie aproape. Cand esti sprijinita de cei dragi, te simti mai increzatoare, mai puternica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!


Foto int. art: Matrixpictures.co.uk/ Northfoto

Foto front si main: Wikimedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri