3 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 100 share-uri

Ce spun astrologii? Ei bine, acestia sunt de parere ca fiecare zi din saptamana are o planeta ce o patroneaza si a carei energie ne influenteaza in mare masura si pe noi.

Ziua de joi, guvernata de Jupiter

Joi este guvernat de Jupiter, supranumit si “Marele Benefic”, fiind considerata cea mai norocoasa zi din saptamana. In traditia poporului roman, Sfanta Joi protejeaza holdele, fereste oamenii de catastrofe naturale sau tine la distanta bolile. Mai mult, Jupiter rezolva supararile dintre soti si iubeste toate animalele.

Joi este asadar ziua increderii, a comunicarii deschise si a relationarii eficiente in comunitate, dar si o zi extraordinara pentru valorificarea resurselor materiale si spirituale, a talentelor, cunostintelor si a experientei.

Ziua de vineri, guvernata de Venus

Vineri este sub protectia astrului Venus, planeta dragostei, a frumusetii, rafinamentului si gustului artistic. Dupa ziua de duminica este considerata cea mai importanta zi din saptamana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Ziua de vineri este benefica pentru relatiile sentimentale, dar si pentru valorificarea aptitudinilor si a talentelor artistice.

In traditia romaneasca, Sfanta Vineri este protectoarea femeilor casatorite, iar in zilele de demult fetele o invocau in rugaciunea de seara pentru a le inlesni intalnirea cu cel sortit. Vineri este o zi de purificare spirituala si trupeasca prin rugaciune si post.

Ziua de sambata, guvernata de Saturn

In unele culturi, ziua de sambata este considerata nefasta pentru cei vii, dar favorabila pentru spiritul celor carora au trecut in nefiinta. In aceasta zi se aduc ofrande celor care au plecat dintre noi.

Astrologia spune ca sambata este ziua izolarii “intru iluminare”, o zi de rugaciune si de comunicare cu “lumea de dincolo”. In traditia evreilor, sambata se sarbatoreste Sabatul.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Pentru popoarele ce pastreaza traditii ancestrale, sambata este un timp al ritualurilor magice, pagane.

Ziua de duminica, guvernata de Soare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri