26 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 137 share-uri

Atunci cand studiem numerologia personalitatii, intrebarea esentiala este daca soarta noastra este sau nu predeterminata de numarul destinului ce se presupune ca ne ghideaza viata inca de la nastere.

Faptul ca un numar doi depreinde capacitatea de a-si da seama ca este dependent de o anumita persoana il va ajuta sa faca un efort constient pentru a se obisnui sa intreprinda unele lucruri si singur. Orice este posibil cu putin devotament fata de propria persoana, indiferent ce dicteaza numarul destinului.

Numarul destinului 3

Soarta numarului 3 este cea a trubadurului hoinar care imparte atat bucurie, cat si mister oriunde ajunge. Nu stie insa cand sa se opreasca din “calatoria vietii” si sa se aseze la casa lui. De asemenea, cei care poseda numarul destinului 3 sunt cunoscuti ca infideli. Destinul ii impinge insa aproape intotdeauna spre celebritate.

Antrenandu-si liberul arbitru, persoanele 3 pot deveni fidele si se pot “feri de lumina reflectoarelor”. Este nevoie doar de putina determinare si concentrare. Avand de obicei o situatie materiala buna, pot construi imperii de afaceri, exceland in cariera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul destinului 4

Soarta “posesorilor” numarului 4 este presarata cu incercari de tot felul. Ei se pot naste ori prea saraci, ori cu probleme de sanatate sau chiar cu ideea ca soarta le este potrivnica si trebuie sa treaca prin cele mai urate lucruri pentru a dobandi succesul.

Se poate foarte bine ca numarul 4 sa nu aiba parte de nicio incercare greu de trecut dar in interiorul psihicului sau sa creada ca tot ce i se intampla este din cauza numarului destinului. El se crede ghinionist si conform teoriei ca “atragi lucrurile spre tine” poate chiar sa devina unul. Cel mai bun sfat? Sa gandeasca pozitiv!

Numarul destinului 5

Cei nascuti ghidati de numarul 5 vor avea o soarta agitata, aventuroasa. Se spune despre ei ca nu se vor pune niciodata la casa lor si ca o relatie stabile nu ii poate tine sub nicio forma in frau.

Adevarul este ca numarul 5 este capabil sa aiba o viata frumoasa si fericita daca se concentreaza sa calatoreasca mai mult “interior” si sa fie mai creativ cu stilul sau de viata. De asemenea, pot fi cei mai priceputi fermieri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri