12:09, 26 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 122 share-uri

Atunci cand studiem numerologia personalitatii, intrebarea esentiala este daca soarta noastra este sau nu predeterminata de numarul destinului ce se presupune ca ne ghideaza viata inca de la nastere.

Numarul destinului 6

Soarta numarului 6 este cea de familist convins, membru marcant al societatii si iubitor de copii. Multi dintre cei guvernati de acest numar vor face acte caritabile si vor avea o familie numeroasa.

Ei devin luptatori inflacarati ai cauzei pe care o sustin si sunt de-a draptul straluciti in gandire atunci cand vor sa porneasca o afacere de familie. Desi par gentili, devin foarte puternici atunci cand trebuie sa isi apere persoanele dragi si familia. Pot ajunge foarte bogati.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Numarul destinului 7

Cei guvernati de numarul 7 vor avea o soarta linistita, traind totusi ca niste genii singuratice excentrice. Pot fi de multe ori neintelesi de cei din jur si vor avea probleme in relatia cu sexul opus.

Totusi, fiindca exista numeroase persoane in aceasta lume care apreciaza creativitatea artistica, numarul 7 are toate sansele sa isi gaseasca un companion care s ail inteleaga pe deplin si sa ii ofere sprijin neconditionat. Mai mult, acest numar detine un caracter deosebit de atractiv si ii va fi usor sa se implice intr-o relatie. Cu o comunicare eficienta aceasta va dura mult si va fi profunda.

Citeste si:
Instinctul matern si legatura parinte-copil
Instinctul matern si legatura...

Numarul destinului 8

Putem spune despre soarta acestor persoane ca este binecuvantata. Nu numai ca atrag bani, dar si noroc si multe persoane in jur. Totusi, problemele personale ii pot ajunge din urma fiindca le place la nebunie sa teasa intrigi.

Numarul 8 are toate sansele sa devina J.R. Erwing din Dallas. In ciuda atractiei lor pentru bani se vor casatori din dragoste. Isi pot folosi “puterile” pentru a face bine si nu rau, creand in jurul lor o poveste unica, demna de un show de televiziune.

Numarul destinului 9

Putem compara numarul 9, in destinul sau, cu tipul “vindecatorului ranit”. De obicei, aceste persoane sufera de boli grave de care reusesc sa se vindece, oferindu-le celor din jur puterea de a trece peste orice tip de problema. Stiu sa ridice moralul si sa creeze conexiuni profunde cu oamenii.

Chiar daca scenariul unei imbolnaviri nu este dorit de nimeni si nu se intampla decat la un sfert din cazuri, cei calauziti in viata de numarul 9 pot ajuta si in probleme de relatie sau sector financiar. Ei sunt cei care “ne ung la suflet”. Totusi, trebuie sa invete ca uneori este mai bine sa pui pe primul plan propria persoana si nu grijile celor care te inconjoara.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri