"Horoscop de sezon: compatibilitatea zodiei Balanta cu celelalte zodii" isi propune sa exploreze universul relatiilor dintre semnul dominat de Venus si celelalte semne zodiacale.

Balanta – Sagetator: Daca cel din urma isi da deplinul asentiment pentru o relatie trainica, atunci nu aveti motive serioase de a va plange. Amandurora va plac sociatatea, calatoriile, lucrurile frumoase, iar daca reusiti sa va atenuati tendintele spre infidelitate va fi cu atat mai bine.

Balanta – Capricorn: Va puteti admira, dar o relatie este dificila din cauza conceptiilor generale foarte diferite despre lume si viata. Va puteti vedea reciproc prea sociabila, superficiala si mobila – pe de o parte, respectiv prea retras, pragmatic, incrancenat si loial pe de alta parte. O relatie are sanse indoielnice de izbanda. Mai bine nu.

Balanta – Varsator: Aceste doua semne de aer se inteleg excelent. Ambele doresc libertate, iubesc lucrurile frumoase si au la fel de multi prieteni. Balanta e fascinata de ingeniosul Varsator. Raporturile spirituale foarte bune se adancesc cu timpul in sentimente trainice si profunde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Balanta – Pesti: Exista o atractie initiala ce se stinge incet, in timp. Pestii sunt prea deprimati si prea deprimanti pentru Balanta si aceasta nu va suporta intotdeauna sa-si jertfeasca obligatiile si preocuparile sociale pentru a ramane acasa si a-i oferi celuilalt un umar pe care sa planga.

Poza front: beth lee


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri