Cele mai frumoase povesti de dragoste sunt cele care ne demonstreaza ca expresia "fericiti pana la adanci batraneti" nu este doar o nascocire a nazuintei omului spre iubirea eterna.

Cel mai important moment al acestei ceremonii a fost reuniunea familiei (Greta si Adolf au cinci copii, toti casatoriti, si 12 nepoti) ai caror membrii au venit din din America, Franta, Germania si Africa de Sud pentru a participa la importantul eveniment.

In timp ce reflectau asupra anilor petrecuti impreuna, Adolf si Greta si-au dat seama ca ceea ce i-a legat si mai mult ca soti a fost viata plina de greutati intr-o tara straina (tinerei – pe atunci – ii era foarte dor de Germania).

Sper sa invatam cu totii din aceasta poveste ca nu este deloc imposibil sau greu sa ne pastram devotamentul fata de sufletul nostru pereche, chiar si in prezenta incercarilor grele ale vietii si ca ar trebui sa continuam mostenirea lasata de Adolf si Greta.

Care a fost povestea ta de iubire care a condus spre comuniunea sufletelor in fata lui Dumnezeu?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acatistul Sfântului Mina: ce spune acesta și câte zile se citește + Rugăciune către Sfântul Mina Cele mai frumoase citate despre femeile puternice SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă

Foto front si main: Ian MacKenzie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri