24 Ianuarie 2008 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Increderea in sine nu este ceva innascut, desi multe persoane par a fi mostenit aceasta "abilitate". Increderea se dobandeste, se invata, asa ca iti propunem cateva metode si tactici eficiente.
Prin acest exercitiu, vei putea sa iti dai seama si care sunt acele aspecte de care esti nemultumita, aspectele pe care doresti sa le schimbi. De asemenea, trebuie sa te gandesti bine ce te impiedica sa ai incredere in tine.
Ia o decizie, stabileste ca trebuie sa capeti mai multa incredere in tine. Gandeste-te de ce vrei sa fii mai puternica si la avantajele de a fi mai increzatoare. Pe scurt, pune-ti dorinta de a dobandi incredere in tine si fa tot posibilul pentru a o implini.
Gandeste si comporta-te ca o persoana increzatoare in fortele proprii. Pe scurt, prefa-te. Gandeste-te la acele aspecte care diferentiaza o persoana increzatoare de una ce nu sta bine la capitolul incredere in sine.
Asadar, ce face o persoana stapana pe sine?
- Recunoaste atunci cand gresestet; fiecare dintre noi are momente cand greseste, important este sa ne acceptam greselile si sa invatam din ele.
- Nu ii este teama de schimbari. Acestea fac parte din viata noastra. Fie ca vrem sau nu, totul se schimba, chiar si noi ne schimbam.
- Cauta intotdeauna partea plina a paharului.
- Elimina gandurile negative. Gandurile ne influenteaza ingrozitor de mult si ceilalti vor crede intotdeauna numai ceea lasi tu sa se vada. Daca tu esti in permanenta macinata de ganduri negre sau te simti inferioara si ceilalti te vor considera astfel.
- Evita sa stea cocosate.
- Strang cu putere mana.
- Zambesc des.
Planifica si tine minte ca increderea in sine nu este o abilitate innascuta. Soricelul din experiment nu s-ar fi incumetat sa atace un adversar mult mai mare decat el, pentru ca nu incercase niciodata. Si noi ne intimidam atunci cand ne confruntam cu situatii necunoscute. Cea mai la indemana solutie este sa planifici totul, sa te gandesti la ce se poate intampla rau si sa gasesti modalitati de a iesi din situatii negative. Vizualizand situatia/ intalnirea, iti va fi mai usor sa ii faci fata, pentru ca deja te-ai confruntat cu ea, chiar daca acest lucru s-a intamplat numai in plan imaginar.

Atunci cand ai incredere in tine, poti muta munti. Oricine merita sa aiba incredere in fortele proprii. Ce sens are sa iti pui singura bete in roate, sa te gandesti ca nu ai cum sa reusesti?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri