Unii barbatii aleg sa-si insele sotia. Unii aleg sa insele si sa iubeasca in acelasi timp. Unii barbatii aleg sa aiba amante. Haideti sa vedem care sunt acesti barbati si care sunt acele zodii masculine susceptibile de a avea aventuri in afara casniciei:

Barbatul Berbec – Iubeste, insala si apoi se intoarce spasit acasa. Apoi iar insala, iar iubeste, iar se intoarce spasit acasa jurandu-si ca data viitoare nu o sa se mai intample. Barbatul Berbec este un barbat puternic si sigur de el atunci cand vine vorba de chestii practice, insa slab de inger atunci cand vine vorba de femei frumoase si autocontrol. Barbatul Berbec este spontan si impulsiv. In iubire, se lasa prada impulsivitatii si instinctelor sale chiar daca stie ca o sa regrete in secunda urmatoare. Nu tine minte daca a inselat sau nu. Nici nu-si mai aminte cu certitudine numele amantei. Nu isi ia deloc in serios propriile aventuri. Nici nu considera ca a avut vreodata vreuna.

Barbatul Scorpion – Scorpionul nu se va dezice de aventurile in afara casniciei sale. Nu o face din orgoliu sau pentru ca peisajul vizual al vanatorului este in fiecare zi acelasi. Nu pentru ca este nefericit in casnicia sa. Nu ca ar lipsi sarea si piperul din viata sa conjugala. Barbatul Scorpion este o fiinta extrem de sexuala, iar instinctele sale sexuale sunt foarte ascutite. Aventurile sale in afara relatiei oficiale cunosc de regula un aspect pur sexual. De multe ori, barbatul Scorpion insala doar fizic. Emotional, Scorpionul este fidel. Are sange rece si nu isi pierde capul atunci cand intra in aventuri amoroase. Nu isi permite sa fie vulnerabil emotional si nici sa se indragosteasca de vreuna din cuceririle sale. Nu isi doreste acest lucru. Considera ca cel mai important este sa nu inseli cu inima. Iar Scorpionul isi iubeste ca in prima zi sotia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Barbatul Capricorn – Este un barbat serios, integru, responsabil, genul de barbat concentrat asupra intereselor familiei sale. In tot ceea ce face, pledeaza pentru stabilitate si valori pe termen lung. Nimeni nu l-ar vedea vreodata in postura de infidel, de barbat care isi poate trada partenera de viata. Capricornul se poate casatori insa din mai multe motive, altele decat iubirea sau pasiunea. De aceea, la o varsta mai matura, cand intalneste o persoana de care se indragosteste cu adevarat, in ciuda remuscarilor, va initia o aventura amoroasa cu persoana respectiva. Foarte posibil ca ulterior sa-si doreasca sa o consolideze printr-o noua casatorie. Nu este exclus ca amanta sa ii devina sotie.

Image by Alejandro Tuzzi from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri