Sanii sunt inzestrati cu o simbolistica atat de bogata. Sanii sunt parte din identitatea si expresivitatea feminina si au primit insusiri metaforice de-alungul a mii de ani de existenta umana. Sanii vorbesc despre frumusete si despre caldura materna, despre fertilitate in acelasi timp, sanii inseamna grija si sexualitate.

Am inteles ca Dumnezeu sau Universul sau, ii puteti spune cum vreti, imi este aliat si abia asteapta un semn de la mine ca sa imi ofere ceea ce imi doresc".
 

Cum o putem ajuta pe Dana?

Dupa ce a incercat toate metodele de tratament posibile, inclusiv pe cele ale medicinei alternative, dupa lungi serii de chimioterapie, Dana a gasit ca cea mai potrivita metoda de tratament pentru ea ar fi o operatie la clinica Anadolu din Turcia. “Vreau sa triesc si sa imi implinesc visele”, spune Dana. Pentru aceasta operatie insa, are nevoie de 45.000 de euro. Bani care nu sunt deloc o aveare, daca stam sa ne gandim, cu toate acestea ea trebuie sa ii stranga cu ajutorul nostru. Prietenii ei de la tango au organizat un eveniment special dedicat ei, in cadrul Festivalului  “Femei pe Matasari”. Ei au dansat pentru Dana. Nimic mai emotionant decat atat, sa te daruiesti prin dans pentru o persoana sepciala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Curand dupa ce am cunoscut-o pe Dana, am intalnit-o pe jurnalista Simina Mistreanu, cea care i-a facut cunoscuta povestea. “Tot ce imi doresc este ca Dana sa se faca bine!”, mi-a spus ea. Si eu imi doresc ca Dana sa se faca bine. Sa fie mereu frumoasa si optimista. Sa nu isi piarda feminitatea. Sa mearga cu viitorul ei iubit la Buenos Aires...
 

Daca vreti sa faceti o donatie pentru Dana Ene aveti la indemana urmatoarele conturi:

RO11BACX0000000180951000, RON
RO81BACX0000000180951001, EUR
SWIFT :BACXROBU
UNICREDIT BANK
CNP 2741207414511
ENE DANIELA CRISTINA

Daca vreti sa aflati ce mai face Dana, puteti sa cititi si blogul ei: Anul-transformarii.blogspot.com.

Foto: Bogdan Baraghin

Un articol de Iulia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri