Cultura noastra sexista autentifica o multime de forme de socializare toxice. In ceea ce le priveste pe femei, inca de cand sunt fetite, ele nu sunt invatate decat cum sa mangaie ego-ul masculin nu doar flatandu-i pe barbati in diverse feluri, ba chiar ascunzandu-le anumite lucruri ce i-ar puta face sa se simta stanjeniti sau imperfecti, cum ar fi... anumite intamplari din dormitor.

Capacitatea vaginului de a se autolubrifia este totusi limitata, ceea ce poate transforma sexul maraton intr-o datorie, mai degraba decat o placere.

3. Stim foarte bine ce ne provoaca orgasm

Mesaj adresat barbatilor: “Incercati toate varinatele posibile si totusi nimic nu functioneaza?”. Exista o probabilitate foarte mare ca ea chiar sa stie exact ce trebuie sa se intample ca sa aiba orgasm fiindca sa masturbeaza la randul ei. Dar ii este frica sa iti spuna fiindca drumul ei spre orgasm a fost perceput de catre ceilalti barbati sau de catre cultura ca fiind caracteristic unei femei usoare, tarfe. “S-ar putea sa se gandeasca ca aducand un vibrator in pat, te-ar face sa te simti mai putin barbat sau s-ar putea sa se gandeasca ca sexul oral este destul de plictisitor pentru tine. Asa ca nu o sa iti ceara asta.

Daca ai anumite banuieli, nu deschide subiectul chiar in timpul sexului, atunci cand teama de a nu fi judecata pluteste in aer. Poti gasi alte ocazii pentru a deschide aceasta discutie”, le sugereaza Amanda Marcotte, partenerilor nostri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

4. Orgasmul da mai multa bataie de cap decat ar trebui

Nu se aplica tuturor femeilor acest aspect insa in momentul in care Amanda Marcotte a ridicat problema sexualitatii feminine pe Twitter, intreband femeile ce nu indraznesc sa le spuna barbatilor, cele mai pasionante raspunsuri au venit din partea femeilor care au probleme in a avea orgasm. Dar si pentru ele sexul este placut . Problemele apar nu pentru ca ele nu pot avea orgasm prea usor, ci teama de nu - si dezamagi partenerul e principala problema. Ele incep sa evite sexul de teama incercarilor nereusite de a obtine un orgasm. Totusi le place sa se masturbeze, chiar daca de cele mai multe ori nu pot atinge orgasmul nici in felul acesta.

"Asa ca, domnule, daca vei avea acea discutie despre nevoile ei, ai grija sa nu o judeci daca ea nu simte ca orgasmul ar trebui sa fie starul fiecarei partide pe care o aveti. Multe femei chiar nu mimeaza orgasmul. Dar cu siguranta, atunci cand il au, majoritatea femeilor dau volumul placerii mai tare, fiindca stiu ca barbatilor le place asta. Ar fi frumos sa li se raspunda prin vorbe murmurate si prin gemete. Sexul este o strada pentru doi".

5. Corpurile noastre sunt foarte sensibile atunci cand sunt excitate, asa ca, grija mare la partile intime!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri