Ce fel de temperament are partenerul tau? Coleric, melancolic, sangvnic sau flegmatic? Invata sa-i citesti temperamentul citindu-i ochii!

Ochii negri – temperament masculin coleric

Barbatul cu ochii negri are un temperament predominant coleric. Dispune o fire energica si impulsiva, aflandu-se intr-o permanenta agitatie si neliniste. Dinamic, ii place sa se implice in activitati multiple si sa aiba in permanenta o ocupatie. Pentru ca nu-si poate controla sentimentele, iesirile sale temperamentale sunt destul de frecvente. Este predispus starilor oscilante, trecand cu usurinta de la entuziasm la deprimare, de la optimism la cel mai crunt pesimism. Se face cu usurinta remarcat atunci cand se afla intr-un grup si isi impune cu usurinta si naturalete opiniile personale si punctul de vedere. Este pasional, lipsit de echilibru interior, zbuciumat, irascibil, iute in gandire si gesturi. Isi ia deciziile cu rapiditate si promptitudine. Poate fi extrem de orgolios sau mandru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Sexualitate: Predominant coleric, barbatul cu ochii negri va avea o viata sentimentala si sexuala tumultoasa. Asteptarile sale de la o partenera de viata sunt inalte. Partenera sa trebuie sa-l cucereasca, sa-l ravaseasca, sa-l seduca in permanenta. Barbatul cu ochii negri are o imaginatie bogata in dormitor si pare a dispune de o energie inepuizabila. Acest barbat are tendinta de a domina intr-un cuplu. Este patimas si iubitor, amator de experiente erotice inedite. Este posesiv. Adora sa se mandreasca cu partenera sa, insa este susceptibil crizelor de gelozie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri