Ce fel de temperament are partenerul tau? Coleric, melancolic, sangvnic sau flegmatic? Invata sa-i citesti temperamentul citindu-i ochii!

Ochii albastri – temperament masculin melancolic

Ochii albastri sunt un indiciu al temperamentului melancolic. Barbatul cu ochii albastri este sensibil, timid, comportamentul sau tradand lipsa de incredere in sine. Este taciturn si nu ii place sa vorbeasca despre persoana sa. Are o viteza de reactie scazuta si nu isi sustine cu suficienta convingere opiniile. Stabileste cu greu contactul cu ceilalti si intampina dificultati in a se adapta schimbarilor sau circumstantelor noi. Se supara extrem de usor, este perfectionist si are asteptari inalte si exagerate atat de la propria persoana, cat si de la ceilalti. Nu ii place sa iasa in evidenta si nici sa vorbeasca despre experientele sale. Are nevoie de sustinere si sprijin din partea celorlalti.

Sexualitate: Barbatul melancolic nu concepe actul sexual fara emotii, gesturi, cuvinte frumoase, o legatura emotionala puternica intre parteneri. Din viata sa sexuala lipsesc de multe ori pasiunea si spontaneitatea. Este un barbat tandru care are nevoie de afectiune si care ofera afectiune. Este romantic si atent la dorintele sexuale ale partenerei sale, deseori plasandu-le inaintea celor proprii. Nu sare peste preludiu caci urmareste ca actul sexual sa fie desavarsit… cel putin din punct de vedere emotional. Are rabdare, insa nu are initiativa. In intimitate, prefera ca partenera sa vina cu propunerile. Experimentele erotice nu il incanta, preferand afectiunea si tandretea pe care le presupune o relatie stabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Ochii verzi – temperament masculin flegmatic

In structura temperamentala a barbatului cu ochii verzi predomina temperamentul flagmetic. Prin urmare, posesorul ochilor verzi este o persoana echilibrata, calma, rabdatoare, individualista. Are un farmec aparte, iar faptul ca este serios si tacut ii invaluie persoana intr-o aura de mister. Pune mare accent pe detalii, este meticulos si comod. Ii place sa traiasca la maxim fiecare moment, insa asa cum isi doreste el, in functie de propriul ritm. Chiar daca pare lent in miscari, este o fire pasionala si isi traieste intens sentimentele. Stapan pe sine, ii place sa aiba totul sub control. Isi controleaza emotiile, iar iesirile sale nervoase sunt rare. Este precaut si atent in ceea ce face. Atasat de tabieturile si principiile sale, renunta cu greu la ele. Daca i-ai castigat increderea, o ai pentru totdeauna.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri