Ce parere aveti despre copiii-vedeta? Se duce o adevarata batalie verbala in mediul online in ultima perioada legata de succesul fetitei lui Will Smith si al Jadei Smith, care este considerata noua revelatie a momentului. Primul ei cantec - 'Whip my Hair'- a inregistrat un succes nemaipomenit, iar Willow, in varsta de 10 ani, este asemuita lui Michael Jackson.

"Structura familiei noastre este un pic diferita si este greu de inteles fiindca este atat de <<altfel>> fata de ceea ce se intampla intr-o familie obisnuita. Totusi paradigma este asemanatoare. Exista mama si exista tatal. Tatal este protector iar mama este indrumatorul. De obicei, in ceea ce ii priveste pe ceilalti copii vedete, ei ajung sa isi asume toate responsabilitatile iar mama si tatal nu prea inteleg ce se intampla, astfel incat copiii nu mai pot avea incredere in nimeni si incep sa se simta singuri”, spune Jada.

“In ceea ce ne priveste pe noi, ne pastram rolurile de parinti, iar copiii pe acela de <<copil cu un talent extraordinar>>. Totusi trebuie sa gestionez o situatie. Am o fata de 10 ani care poate sa stea in fata unei multimi de 17 mii de oameni. Trebuie sa stiu cum sa o educ”. Ce intelege Jada prin a impune anumite limite copiilor ei?, se intreaba Daily Mail, amintind cum fetita de 10 ani a aparut la premiera unui film cu o frizura cu creasta si cu poseta Givenchy. “Ii lasam (n.r. lui Willow) libertatea de a se exprima prin imbracamintea ei – dar cu anumite limitari. Nu poate purta pantaloni stramti de piele sau corset”, explica Jada.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

“Exista anumite zone prin care reusim sa le mai dam frau liber copiilor nostri”, explica Jada Smith. “Nu este vorba despre o anume pereche de pantaloni sau o anume jacheta sau daca un copil vrea sa isi rada paraul. Adica, intelegeti parul creste la loc”, spune mama lui Willow.

“Gasesc anumite zone de exprimare pentru Willow, care pentru mine sunt foarte sigure – ma refer la felul cum se imbraca. De exemplu, nu am sa o las sa iasa cu bluza care ii arata abdomenul si nici cu tocuri nu are voie”, completeaza Jada.

Recent, Willow a aparut intr-un pictorial pentru Teen Vogue afisand o imagine de copil rebel, cu care iata, mama ei este de acord si pe care de asemenea, aceasta o incurajeaza.

"A fost un ciclu pentru mine la Hollywood care acum apune si se naste un alt ciclu – cel al fetei mele. Eu trebuie sa fiu tot ce e mai bun pentru ea”, spune Jada Smith.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Foto front si main: Familia Smith/ SURSA Flickr/ www.chicagofabulousblog.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri