30 Martie 2011 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Sanii au reprezentat tot timpul o arma a seductiei pe care femeile, in general, au folosit-o cu intelepciune. Totusi, oare noi, barbatii, stim totul despre sani? Mai jos propunem cinci lucruri interesante despre acest subiect.

In general este stiut ca nu exista o simetrie perfecta in cazul marimii sanilor, totusi, din punct de vedere vizual, exista femei la care sa diferenta de marime dintre cei doi sani este mult mai vizibila decat in cazul altora.

Barbatii pot avea lactatie

Vestea buna este ca acest lucru se intampla destul de rar! Trecand la explicatia logica acum, au existat cazuri inregistrate in care barbatii au suferit de lactatie spontana. La fel ca si in cazul femeilor, corpul barbatesc este „dotat” cu glande mamare. Atunci cand in corp patrunde estrogenul ( necesar in unele tratamente pentru cancer) barbatii pot suferi de lactatie spontana.

Astfel, tratamentul pentru cancer, poate, printre altele sa aiba efecte secundare in cazul barbatilor, lactatia spontana.

Schimband un pic registrul, exista anumite zvonuri ca au existat cazuri in care barbatii care sufereau de lactatie spontana au fost folositi pentru alaptarea copiiilor nou-nascuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sursa: Yuppy.ro

Citeste si alte articole pe Yuppy.ro. Iti recomandam:

TOP Cinci lucruri pe care nu le stiai despre Luna

Ce nu stiai despre: Surprinzatorul Creier

TOP 9 Cele mai bune filme cu Elizabeth Taylor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri