Au trecut mai multe secole si ai reusit cumva sa treci pe partea cealalta a baricadei, fara a suferi degeaba! Au trecut ani in care ai iubit si ai suferit, te-ai gandit la toate variantele, pentru ca apoi sa o alegi pe cea care ti-a venit in minte in ultimul moment.

Nu ai suferit in van, scumpa mea, iar noptile nedormite si lacrimile pe care ti le stergeai singura, nu au trecut neobservate. Au fost ascultate rugaciunile tale si a fost inteleasa taria ta sufleteasca, au fost vazute luminile din sufletul tau si au fost crescute frumos florile din inima ta sincera.

Te-ai maturizat si ai crescut cu vise care au fost concretizate, cu sperante care s-au dovedit a fi adevaruri, cu fragile initial dar durabile realizari, care ti-au intarit credinta si bunatatea. Ai inteles ca binelui i se raspunde cu bine si ca orice fapta buna se intoarce la tine mai devreme sau mai tarziu ca un boomerang atunci cand te astepti mai putin si de la cine te astepti mai putin!

Trebuia sa ti se adevereasca adevarurile rostite de mama ta, de bunica ta, trebuiau sa se concretizeze idealurile cu care ti-ai crescut copiii, trebuiau sa se implineasca promisiunile ce le-ai facut fiului tau, trebuia sa ti se deschida si tie usa sufletului pentru a lasa dragostea sa intre si sa se aseze ca intr-un pat plin de petale de trandafiri.

Nu e niciodata tarziu sa se intoarca roata vietii, a norocului, nu e niciodata prea tarziu sa-ti rescrii povestea vietii, de a da fila dupa fila de amintiri minunate, nu e niciodata prea tarziu sa ti se implineasca visele si mai mult, nu inceta niciodata sa speri, sa visezi si sa-ti doresti! Cat mai sus, cat mai departe, aproape irealizabil la inceput, usor pe parcurs si satisfacator la final.

Felicitari fata, femeie, mama, sotie, viitoare pensionara, bunica fericita, care va pune in fiecare seara capul linistita pe perna, dup a ce va fi tras linia la sfarsitul zilei si va fi realizat ca nu a trecut inca o zi si atat, ci ca a trecut o zi in care a mai realizat ceva, oricat de mic si neinsemnat ar parea.

Foto front si main: Dreamstime

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri