Au trecut mai multe secole si ai reusit cumva sa treci pe partea cealalta a baricadei, fara a suferi degeaba! Au trecut ani in care ai iubit si ai suferit, te-ai gandit la toate variantele, pentru ca apoi sa o alegi pe cea care ti-a venit in minte in ultimul moment.

Stii ca toate aceste experiente te-au facut mai puternica, stii bine ca toate aceste suferinte si umilinte te-au facut mai indrazneata, mai increzatoare, mai dura si mai inimoasa decat orice alta poveste de viata.

Stii ca esti bogata si fara a fi doldora de bani, stii ca saracia nu inseamna umilinta si uitare de sine. Stii ca esti cea mai bogata fiinta de pe pamant pentru toate bogatiile ce s-au adunat in sufletul si in inima ta.
Ti-ai trait istoria asa cum era scrisa in ceaslovul cel mare din cer, fara a te indoi o secunda de calitatile tale, de aptitudinile innascute, de durerea din sufletul tau care plangea in interior si radea pe afara. Nu le-ai dat nici macar o secunda satisfactia de a te vedea la pamant, de a te vedea cazuta, ingenunchiata, suferind si plangand de umilinta. Ai ramas mandra chiar si in momentul in care ai incercat sa te injoseasca in cele mai josnice si murdare feluri, ai avut curajul sa tii fruntea sus, chiar si c and au inceput sa arunce cu pietrele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Felicitari, fata, pentru taria de a invata, de a avea succes, de a studia zi si noapte fara intrerupere pentru a ajunge acolo unde ti-ai dorit intotdeauna. Pentru taria de a le demonstra celorlalti ca nu te lasi calcata in picioare, umilita, pentru ca ti-ai urmat visul si pentru ca nu ti-a fost frica si nici rusine sa faci din idealurile tale o realitate.

Felicitari pentru copiii pe care i-ai crescut, pentru educatia pe care le-ai dat-o, pentru imboldul pe care l-ai sadit in inimile lor, pentru principiile solide pe care le-ai insuflat, pentru empatia si altruismul care i-au facut oameni.

Felicitari femeie, pentru familia pe care o ai, pe care ai stiut sa o tii stransa, unita in jurul tau, pentru regulile pe care le-ai stabilit pentru fiecare in parte, fara a favoriza sau facilita calea niciunuia dintre membrii ei. Felicitari pentru obiectivitatea de care ai dat dovada, fara a fi lipsita de inima sau rautacioasa. Pentru ca le-ai explicat ca tot ceea ce fac pentru viitorul lor se pregatesc si pentru ca ai inteles ca a creste pe cineva nu inseamna doar a-l hrani sau a-l imbraca, ci inseamna mai mult, inseamna a-l pregati pentru lupta vietii, inseamna a-l cizela pentru greutatile inerente traiului in orice tip de societate!

Felicitari scumpa mea pentru tot ceea ce ai reusit pana acum, pentru tot ceea ce ai devenit de-a lungul timpului, pentru viata frumoasa ce ti-ai pregatit-o, pentru tot ceea ce ai realizat, alaturi de familia ta, de copiii tai, de cei putini care cunosc persoana curata din tine, cei ce vor sa aprecieze femeia care a fost alaturi de toti in cele mai dificile momente si care a facut tot posibilul sa-i ajute pe fiecare in parte la un moment dat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri