Iata un zodiac deosebit de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin la consultarea sa informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre reprezentand ziua de nastere. Veti avea surpriza de a constata ca va identificati aproape perfect cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si va veti satisface curiozitatea de a sti cu ce floare va asemanati prin imaginea si sentimentele pe care le inspirati.

Compatibilitate cu: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

Aspectul inconfundabil al orhideei princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira: de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare.

Margareta – persoanele nascute in zilele de 8, 17, 26

Trasatura definitorie: Fragilitatea

Caracter si destin: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, aceasta neinsemnand insa ca sunteti o persoana agresiva – dimpotriva. Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti. Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Calitatile pe care vi de dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea – si aceasta deoarece nu sunteti scutita de necazuri. E bine sa va paziti de a fi suspicioasa in mod constant cu toata lumea.

Dragostea: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in acest timp. Cu adevarat importanta pentru dumneavoastra este fericirea ce va umple inima.

Compatibilitate cu: Albastreaua, bujorul, macul, floarea-soarelui

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Multor fete li s-au dat numele acestei flori dintr-o evidenta dorinta de a-i semana.

Trandafirul – persoanele nascule in zilele de 9, 18, 27

Trasatura definitorie: Pasiunea

Caracter si destin: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra. Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii. Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati.

Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.

Dragoste: Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta in relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in dragoste, unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi (sau poate tocmai de aceea) dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

Compatibilitate cu: Papucul-doamnei, macul

Trandafirul, acest simbol celebru al dragostei, caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase a supusei sale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri