Iata un zodiac deosebit de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin la consultarea sa informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre reprezentand ziua de nastere. Veti avea surpriza de a constata ca va identificati aproape perfect cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si va veti satisface curiozitatea de a sti cu ce floare va asemanati prin imaginea si sentimentele pe care le inspirati.

Acest zodiac este aplicabil indeosebi femeilor, iar prin extensie si barbatilor.

Floarea-soarelui – persoanele nascute in zilele de 1, 10, 19, 28

Trasatura definitorie: Generozitatea

Caracter si destin: Sunteti dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane. Trebuie sa invatati sa va invingeti defecte precum impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva sau nesinceritatea. Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi intotdeauna calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia celorlalti

Dragostea: Trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aparea vreodata cineva care sa va aduca in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac in general persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

Compatibilitate cu: Bujorul, albastreaua, orhideea

Floarea ce reprezinta acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal, asemeni florii-soarelui ce isi improspateaza florile din lumina si caldura astrului si-l urmareste constant pe tot parcursul zilei.

Bujorul – persoanele nasculte in zilele de 2, 11, 20, 29

Trasatura definitorie: Pasiunea arzatoare

Caracter si destin: Ceea ce este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn e perseverenta de care da dovada in orice situatie, fie ea cat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si ar fi de dorit, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi reliefata in circumstantele in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil. Un sfat pentru nativa bujor este sa incerce sa fie mai curajoasa.

Dragostea: Nu poate trai singura, acest lucru fiind o absurditate pentru ea care ar dezechilibra-o complet. E pasionala si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile sale de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. Indeosebi in tinerete, va fi mai nestatornica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri