Initialele nu numai ca ne pot caracteriza, dar ne pot dezvalui si defectele

J – Persoanele al caror nume incepe cu initiala J isi gasesc greu o motivatie, riscand sa-si risipeasca talentul. Nu au capacitatea sa prevada ce o sa se intample si de aceea sunt des expusi la situatii neplacute.

K – Latura negativa pe care incearca din rasputeri sa o mascheze cei care poarta initiala K este caracterizata de tensiuni nervoase, ezitari, temeri si lipsa de incredere.

L – Oamenii L au tendinta de a acumula tensiuni pe fondul carora pot dezvolta adictii si excese. Sunt predispusi la accidentari.

M – Cei al caror nume incepe cu M sunt cam pripiti si iuti la manie. Pot avea accese de incapatanare si, in unele privinte, viziuni prea conservatoare.

N – Persoanele de tip N pot fi nelinistite, disimulante, derutante si inclinate catre schimbari frecvente, comportamentul lor dandu-le celor apropiati o senzatie de nesiguranta.

O – Oamenii O pot avea tendinta de a le da celor din jur prea multe indicatii. Uneori actioneaza impulsiv. Sunt gelosi.

P – Cei care poarta aceasta initiala pot fi distanti, aroganti, secretosi sau lipsiti de bunavointa si rabdare fata de ceilalti. Uneori sunt rigizi, lacomi sau foarte posesivi.

Q – Persoanele care poarta initiala Q pot fi dificile, complicate si ascunse. Cand sunt stresate, creeaza multa tensiune celor cunoscuti. Uneori vorbesc prea mult, plictisindu-i pe cei din jur.

R – Oamenii de tip R au framantari interioare, tind sa fie fragili emotional, nervosi si iritabili. Pot fi expusi la pierderea banilor sau a propriilor posesiuni.

S – Defectele celor care au initiala S sunt emotivitatea si nervozitatea care ii tensioneaza si ii imping la reactii neadecvate, insa numai pe perioade scurte de timp. Alte trasaturi negative sunt nestapanirea, nerabdarea si incapacitatea de a gestiona situatiile neprevazute.

T – Persoanele T au o tendinta spre agresivitate (in special verbala) si isi pot pierde destul de repede controlul. Se ofenseaza usor.

U – Oamenii care poarta initiala U sunt egoisti, teatrali, ingamfati si laudarosi. Le place sa critice. Au o nesiguranta interioara care ii poate impinge catre adictii.

V – Persoanelor care poarta initiala V le lipseste flexibilitatea si se adapteaza greu la schimbari. Sunt acaparatoare, posesive si geloase, iar uneori pot deveni chiar crude.

W – Oamenii W pot fi dezordonati, delasatori, instabili si imprevizibili.

X – Persoanele X au inclinatii catre placeri si excese, dependente si risipa. Pot fi nepasatoare, neserioase sau iresponsabile.

Y – Cei al caror nume incepe cu Y pot avea dificultati in luarea deciziilor. Au reactii bruste si schimbari subite de comportament.

Z – Oamenii de tip Z au defectele comune firilor puternice: tind sa fie incapatanati, pripiti, nesupusi, impulsivi si inclina sa-i comande sau controleze pe cei din jur, situatie care poate crea tensiuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri