Gandeste-te la mine iubitul meu cand vei vrea sa inaintezi, gandeste-te la mine cand vei vrea sa mergi mai departe, cand vei vrea sa o atingi, cand te vei pregati sa faci dragoste cu ea, gandeste-te la mine!

Gandeste-te la tine, scumpul meu drag, la greselile pe care le-ai facut, la defectele pe care le ai, la cele pe care ti le-am acceptat, la toate cate s-au intamplat, la incantarea de a ajunge acasa si la fericirea ce ne astepta acolo si oriunde.

Gandeste-te la tine, iubitul meu si cand iti va fi sufletul gol si atunci cand vei fi plin de incantare, cand te vei uita in oglinda sau cand iti vei vedea ridurile adancite din jurul ochilor, gandeste-te la cate ai fi putut salva, la cate ar fi putut fi altfel, la cata fericire sau durere ai produs, la cate lacrimi ai lasat in urma, la cate s-ar fi putut evita doar cu un cuvant, doar cu un gest… Fii sincer cu tine si recunoaste adevarul, chiar daca doare. Fii onest si priveste inapoi si nu-ti fie frica sa recunosti ce si unde ai gresit.

Gandeste-te la noi, iubitul meu, la ce frumosi eram odata, la cat de mult am crescut, la cat de frumos ne-am maturizat, la cat de impliniti am fost nu de mult, la toate planurile pe care le-am avut, la cele pe care le-am dus la bun sfarsit, la cate am fi putut face, la cate s-ar fi intamplat altfel.

Gandeste-te la noi si la tot ceea ce am cladit si la tot ceea ce am destramat dintr-un nimic, fara a lupta, fara a incerca macar sa invingem, priveste distrugerea dureroasa a unui imperiu personal, construit in ani si ani de incercari, intarit in mii si mii de lupte, incercat de multe alte asalturi.

Si daca ai chef sa plangi din nou si daca ai chef sa iubesti din nou, gandeste-te la mine! Si cand simti ca viata ta nu mai are nici un rost si cand simti ca vrei sa-mi faci rau, gandeste-te la mine!

Gandeste-te la mine, iubitul meu si marturiseste-mi totul, pentru ca voi fi acolo sa te ascult si sa te iert si sa te mangai si sa te iubesc neconditionat, asa cum am facut-o si o voi face intotdeauna.

Gandeste-te la mine iubitul meu si plangi din tot sufletul pentru tot ceea ce ai spus si pentru tot ceea ce nu ai spus, pentru tot ceea ce ai facut sau nu si asculta-ti inima si spune-mi “Iarta-ma, dar Te iubesc!”.

Foto front, main si interior articol: Shutterstock

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri