8 Decembrie 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

1 – Masculin (Yang) - 1 este masculin si denota singularitatea, individualitatea, unicitatea, inceputurile si intregul, un simbol al fizicului si al mentalului. In structura temperamentala a persoanelor care au ca cifra reprezentativa cifra 1 predomina energia masculina. Vor avea de aceea o personalitate puternica. Sunt hotarate, au o vointa puternica, multa ambitie si multa putere de munca. Iubesc puterea si ideea de a detine controlul. Sunt lideri innascuti, fiind dispuse sa faca orice pentru a ajunge acolo unde isi doresc si pentru a-si atinge scopurile. Sunt individualiste si uneori narcisiste. Uneori pot avea o atitudine egoista sau agresiva.

2 – Feminin (Yin) – Numarul 2 dispune in numerologie de o semnificatie si simbolistica feminina. 2 este asociat principiului feminin. Simbolizeaza totodata dualismul, beneficiul, balanta, o natura pozitiva, calda, acceptarea, simplitatea, seninatatea si stabilitatea. Persoanele care au ca numar reprezentativ numarul doi sunt dominate de energia feminina a acestui numar. Prin urmare, sunt persoane calde si afectuoase, cu un caracter simplu, atasate de ideea de sinceritate si adevar. Sunt deschise catre ceilalti si dispuse sa accepte oamenii asa cum sunt. Au un suflet bun si nobil si sunt diplomate. Urasc conflictele pe care incearca sa le medieze sau sa le aplaneze cand inca sunt in fasa. Pentru ca sunt bune la suflet si evita sa se certe, sunt percepute uneori ca sensibile sau ca avand o vointa si o personalitate slaba.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

3- Masculin (Yang) – In simbolistica numerologica, cifra 3 este considerata a fi echivalentul perfectiunii, al intregului, al suficientei, al puterii de decizie si al stabilitatii permanente. In structura vibrationala a acestui numar predomina energia masculina. Prin urmare, in personalitatea persoanelor aflate sub influenta acestui numar masculin va predomina principiul masculin. Aceste persoane sunt inzestrate cu harul cuvintelor si al gesturilor emfatice. Sunt dinamice, energice. Sunt atasate de confort, lucruri si bani si tin sa traiasca bine. De asemenea, sunt optimiste si pozitive si reusesc sa insufleteasca si sa stimuleze gandirea pozitiva si in ceilalti. Uneori, sunt percepute ca fiind lipsite de profunzime, incapabile sa treaca dincolo de privirea de ansamblu a unui lucru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri