8 Decembrie 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

Fiecare numar se afla sub influenta unei energii masculine sau feminine. Fiecare persoana este influentata de o energie, masculina sau feminina, aflata in interiorul sau. Yang (energia masculina) este activ, creativ, fix si rece. Yin (energia feminina) este pasiv, receptiv, flexibil si cald. Yang este asociat cu Lumina, cu ratiunea, cu puterea, cu masculinitatea. Yin este asociat cu emotiile, cu instinctele, cu sensibilitatea, cu feminitatea. Chiar daca una din cele doua forte are tendinta de a prevala asupra ceilalte, cele doua forte care se afla in interiorul fiecarei persoane - Yin si Yang, trebuie sa se armonizeze intr-un fel. Yin nu poate exista fara Yang. Yang nu poate exista fara Yin. Yin si Yang trebuie sa se contrabalanseze, sa se imbine, sa se respinga si sa se atraga reciproc. Yin si Yang Trebuie sa se completeze armonios. Trebuie sa fie aduse la un echilibru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Cunoasterea fortei dominante a temperamentului tau te poate ajuta in cunoasterea de sine. Spre exemplu, o femeie care are ca numar reprezentativ un numar masculin va invata ca trebuie sa fie mai hotarata, mai ferma, mai perseverenta pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Un barbat care este influentat de energia feminina a unui numar va trebui sa invete sa gaseasca o modalitate pentru a-si tine sub control emotiile. In lipsa echilibrului adus de energia feminina, energia masculina ar da agresivitate, violenta, duritate, extracompetitivitate. In lipsa echilibrului adus de energia masculina, energia feminina ar da slabiciune, nesiguranta, vulnerabilitate.

Mai multe despre energia predominanta a personalitatii tale, dar si despre personalitatea ta, poti afla calculand Numarul Destinului. Cum? Aduni toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Procedeul se numeste reducere in numerologie. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 15 martie 1970 se aduna 1+5 (ziua nasterii)+ 3 (luna nasterii) + 1+9+7+0 (anul nasterii). Numarul obtinut este 26. Se aduna 2+6. Cifra finala obtinuta, adica Numarul Destinului, este 8. Numerele impare sunt masculine, numerele pare sunt feminine. Calculeaza si tu care este Numarul personal al Destinului si descopera care este energia predominanta a personalitatii tale, afland in acelasi timp mai multe lucruri despre tine:

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri