Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamente comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

Cu toate acestea Armonicul munceste discontinuu, are nevoie de mai multe activitati de care sa se ocupe, un singur proiect nefiindu-i niciodata suficient si daca se poate activitaile sa fie diferite. Cu toate acestea da un randament foarte bun fiindca are nevoie sa se piarda intr-o activitate pentru a se detasa de alta pe care ulterior o va vedea mult mai clar. Armonicul poate fi in frunte sau in urma concurentei, in fucntie de cat de mult ii prieste mediul si cat de important este pentru el o anumita izbanda.

Sunt printre cele mai empatice firi, simtit cu usurinta sentimentele celorlalti, ba chiar au capacitatea de a le anticipa depistand de la inceput problema, de aceea pot fi foarte buni psihologi sau isi pot desfasura cu succes activitatile in mijlocul oamenilor, in meserii care implica interactiunea cu publicul.

Armonicii iubesc viata si o traiesc intens, fiind hipersensibili si observand frumusetile cu usurinta, fiind atrasi de frumos, comic si natura. O situatie de exemplu neconfortabila dar haioasa nu-i va enerva, ci amuza. Armonicul este atras de creatie si cercetare, astfel va da un bun randament si in aceste activitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Ei fac o adevarata arta atunci cand le place ceva, dar cand nu le place au un rezultat bun. Nu sunt insa firi extrem de optimiste si pot avea aventuri fulgeratoate, avand momente cand vor doar sa se bucure de moment, chiar daca stiu ca acesta nu va dura mult, ca un trecator care se bucura de vederea unei flori superbe pe marginea drumului.

Grupa B – Ritmicul

Ritmicul este foarte inflexibil si inadaptabil pentru ca evolueaza dupa propriul sau ritm, indiferent de ritmul lumii exterioare. Este o fire deosebit de analitica si simte nevoia detaliului sau al completului, pentru el un rezultat trebuie sa cuprinta toate zecimalele fara rotunjire. Nu este empatic, pentru el este deosebit de greu sa se puna in locul altora pentru a-i intelege mai bine. Cade usor in depresie pentru ca acorda atentie tuturor micilor detalii si orice proiect presupune micile sale obstacole care il demoralizeaza usor pe Ritmic. Cade adesea in ipohondrie si acorda o atentie sporita sanatatii.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri