Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

12:09, 16 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere? Conform anumitor teorii numerologice, fiecare numar se afla sub auspiciul unei planete, influentandu-i intr-un fel sau altul caracteristicile. Aceste caracteristici sunt atribute native si, datorita circumstantelor sau unor influente externe, se pot schimba de-a lungul unei existente. In acelasi timp, fiecare data de nastere poate fi atribuita unui numar si unei planete. In functie de ziua de nastere a partenerului tau, poti afla mai multe despre partenerul tau. Iata ce spun numerele si planetele despre felul de a fi al partenerului tau:

Numarul 1 (Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28)

Citeste si:
Testul Oracolului I-CHING: Cum te poți folosi de ENERGIA...
Testul Oracolului I-CHING:...

Planeta dominanta: SOARELE
Element de baza: Focul

Barbatii nascuti pe 1, 10, 19 sau 28 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 1. 1 aduce Putere, Autocontrol si Control asupra celor din jur. Soarele, un principiu creator, aduce la randul Vitalitate, Forta si Vigoare. Barbatii a caror existenta este guvernata de Soare si de puterea vibrationala a numarului 1 sunt pasionali si aventurosi, adorand sa-si asume riscuri si sa depaseasca pericole. Ii atrag cu usurinta pe ceilalalti in jurul lor, determinandu-i sa graviteze in jurul lor. In ceea ce priveste defectele lor in iubire (si nu numai!), putem spune ca barbatii Soarelui si ai numarului 1 au tendinta de a domina situatiile si oamenii, indiferent ca ne referim la afaceri, familie sau persoana iubita. Barbatul Soare este cuceritor si fermecator daca doreste, insa daca iubesti un astfel de barbat, nu il lasa sa iti submineze independenta. Poate fi uneori agresiv si extrem de ambitios. De dragul succesului, poate renunta instantaneu la iubire si sa nu il numeasca "sacrificiu".

Citeste si:
Horoscopul Selenar: Calculează LUNA natală în zodii și descoperă...
Horoscopul Selenar:...

Numarul 2 (Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29)

Planeta dominanta: LUNA
Element de baza: Apa

Barbatii nascuti pe 2, 11, 20 si 29 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 2. 2 aduce Gandire profunda, Imaginatie puternica si o Minte frumoasa. Luna pune accent pe latura artistica si meditativa a barbatului pe care il guverneaza. Barbatul a carui personalitate este influentata de Soare si de numarul 2 este un barbat gentil, extrem de politicos si de bine crescut, cu inclinatii artistice si o fire boema. Luna este cea raspunzatoare pentru intuitia sa fantastica si pentru tendintele sale de a cadea prada depresiilor. Se poate adapta cu usurinta oricarei situatii, insa uneori are o atitudine pasiva, rupta de realitate, preferand sa nu se implice in chestiunile prea “pamantesti”. Poate fi extrem de convingator, insa intr-un mod diplomat, fara sa-ti impuna cu forta crezurile si principiile sale. Are multe idealuri si planuri, insa le atinge numai pe jumatate. In iubire, da dovada de sensibilitate si de un orgoliu urias. Poate fi ranit cu usurinta, insa pentru a se proteja, prefera sa te raneasca el inainte.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri