Influenta celor 9 Planete asupra Numerelor: Personalitatea si greselile barbatilor in iubire

16 Septembrie 2010 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Care sunt calitatile si defectele partenerului tau intr-o relatie de iubire? Si ce are numerologia de-a face cu acest lucru? Dar planetele cu numerologia? Si care este legatura dintre astrologie si numerologie? In ce proportie este personalitatea masculina influentata de planete si numere?

Numarul 3 – Barbatii nascuti pe 3, 12, 21 si 30

Planeta dominanta: JUPITER
Element de baza: Focul

Barbatii nascuti pe 3, 12, 21 si 30 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 3. 3 aduce Inteligenta, Onestitate si Disciplina. Pe de alta parte, Jupiter aduce Cunoastere, Intelepciune si Sacrificiu. Barbatul guvernat de Jupiter este dinamic, plin de energie, iubind lucrurile materiale si confortul pe care il ofera acestea. Chiar daca este atasat de bani, nu va deveni niciodata dependent de ei. In cazuri exceptionale devine lider, insa exceleaza in domeniul de activitate pe care si l-a ales. Are simtul umorului si o filozofie de viata in care pare a se imbina toate religiile lumii. In iubire, se teme sa nu fie folosit si de aceea si-a creat o carapace emotionala, nefiind dispus sa investeasca totul intr-o relatie de iubire. Cere in schimb totul, iar Mandria lui poate ajunge mai presus de ratiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Numarul 4 – Barbatii nascuti pe 4, 13, 22 si 31

Planeta dominanta: URANUS
Element de baza: Aerul

Barbatii nascuti pe 4, 13, 22 si 31 (indiferent de luna in care s-au nascut) sunt guvernati de numarul 4. 4 aduce Sociabilitate, Comunicare, dar si capacitatea de a acumula si oferi Informatii. Uranus aduce la randul sau Intelect, Darul Vorbirii si Dorinta de a face bine celor din jur. Barbatul guvernat de Uranus nu face bani cu usurinta, ci trebuie sa se straduiasca sa-i castige prin fortele proprii. Este cinstit si sincer, responsabil si constiincios, exceland la activitatile sistematice in care poate sa-si puna in valoare capacitatea de organizare, dar si mestesugul cuvintelor. Nu isi doreste succesul material, insa viseaza la recunoasterea si aprecierea celorlalti. In iubire, poate dezvolta o atitudine rigida si incapatanata, ignorand voluntar sau involuntar sentimentele partenerei.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri