Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa 'la ele acasa', peisajele incredibile, muzeele la locul lor, cetatile impresionante, plimbarile placute.

Statiunea Fuengirola este asezata in jurul orasului Andaluz cu acelasi nume. Obiectivele turistice importante ale statiunii sunt: Biserica Nuestra Senora del Rosario, Castelul Sohail, ruinele asezarilor umane fenopunice, Torreblanca, Gradina Zoologica Municipala, Parcul acvatic, Hipodromul.
Plajele cele mai renumite sunt: Carvajal, Torreblanc, Playa de Fuengirola, Los Boliches si Santa Amalia.

Marbella este una dintre cele mai importante statiuni, datorita calitatii exceptionale a infrastructurilor si a serviciilor pe care le ofera. Dezvoltata in jurul Portului Banos, statiunea este reprezentativa si prin obiectivele turistice ale sale : piata Los Naranjos, Primaria, Casa del Corregidor, fortareata araba, Parcul Natural Sierra de las Nieves, Santa Clara Golf. Cele mai renumite plaje sunt: Casablanca, Artola, Cabo Pino, El Pinillo, El Alicante si Nueva Andalucia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Statiunea Benalmadena este asezata de la muntii Mijas pana la Marea Mediterana, in trepte, oferind o panorama deosebita. Aici veti avea posibilitatea sa vizitati Castelul Bil-Bil, un parc de distractii international, cat si gradinile Muro, dar si frumoasele sale plaje: Santa Ana, Maites si La Vibora.

Excursii gratuite organizate din Costa del Sol:

1. Excursie in Malaga - Orasul Malaga transmite incantare celor ce viziteaza Spania. Veti fi intampinati de Muzeul Picasso, Plaza de la Marina, gradinile umbroase strajuite de palmieri din Paseo del Parque sau pe Calle Marques de Larios. Admiram labirintul de pasaje din Pasaje Chinitas si la apus mergem pe Paseo Maritimo sa vedem farul.

2. Excursie in Mijas jumatate de zi - Orasul Mijas este cufundat intr-un peisaj montan, cu case si strazi varuite, inclusiv unele biserici si schituri. Merita vizitata incantatoarea biserica Parroquial de la Inmaculada Conception (Inmaculata Conceptie) si Bar Porras in Plaza de la Libertad.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Pentru oferta completa Travel Senior in Costa del Sol, click aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri