Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa 'la ele acasa', peisajele incredibile, muzeele la locul lor, cetatile impresionante, plimbarile placute.

Pentru sezonul de toamna - primavara 2010-2011 v-am pregatit multe surprize! Una dintre ele este programul Social European Travel Senior avand ca destinatie Spania cu cele mai importante regiuni ale ei: Costa De Azahar, Costa Valenciana, Costa del Sol si in curand Costa de la Luz, Palma de Mallorca si Tenerife. Acest program este destinat persoanelor cu varsta peste 55 ani si nu numai. Pentru a beneficia de aceste tarife e important sa mergeti in vacanta cu mavar o persoana de peste 55 de ani. Asadar, puteti merge in Spania cu familia, cu parintii, bunicii si/sau alte rude, la tarife special cu reduceritentante.

Pe principiul, cine nu are batrani, sa isi cumpere ;-), daca sunteti tineri si vreti sa petreceti alaturi de parinti, bunici, unchi sau matusi un sejur in Spania, acum aveti ocazia sa faceti acest lucru la un tarif incredibil: 395 euro/ persoana cu toate taxele incluse!

Serviciile incluse in program sunt: transport avion, transfer, taxe aeroport, cazare incepand de la 7 nopti in hotel 4*, 2 excursii optionale, pensiune completa inclusiv bauturi, asigurare medicala, program divertisment in timpul zilei! In perioada 01 octombrie 2010 - 30 aprilie 2011 vor fi plecari directe din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Asadar, va oferim ocazia sa va bucurati de cele mai frumoase regiuni ale Spaniei!

1. COSTA DEL SOL
Denumita "coasta soarelui", este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Plajele cele mai bune cu nisip fin si aglomerate sunt in El Bajondillo si La Carihuela.

Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Pozitia de amplasare excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevilla, Cadiz, Malaga si Cordoba. Cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola.

Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa 'la ele acasa', peisajele incredibile, muzeele la locul lor, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber. Este vestita pentru plajele sale cu nisip fin, pentru terenurile de golf aflate in topurile Europei, pentru cazinourile si hotelurile sale de lux, dar si pentru o viata de noapte pe cat de rafinata, pe atat de activa.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri