Cum se comporta barbatii atunci cand intra intr-o relatie de iubire si care sunt asteptarile lor de la acea relatie? Sunt distanti, reci si cerebrali sau pasionali si sensibili? Ce investesc si ce asteapta in schimb de la o relatie? Stiu sa-si exprime emotiile si sa comunice eficient sau invata pe parcursul timpului sa faca acest lucru? Cum iubesc de fapt barbatii si cat de bine stiu sa-si exprime emotiile?

Barbatul din zodia Unchi (nascut in intervalul 5 iunie - 4 iulie) – Barbatul acestei zodii pare a avea toate calitatile din lume, mai putin pe cea de a empatiza cu cei din jurul sau si de a le intelege trairile. Nativul Unchi este un barbat tenace, ambitios, orgolios, cu o vointa care poate face pietrele sa se miste din loc, cu o mare putere de persuasiune si o influenta puternica asupra celorlalti. In relatiile sale romantice are tendinta de a trece cu vederea necesitatile emotionale ale partenerei si de a se centra mai mult pe cele proprii. Crezand ca iubirea il face slab si vulnerabil, ii este greu sa-si exprime sentimentele chiar si in fata persoanei iubite.

Barbatul din zodia Vraciului (nascut in intervalul 5 iulie - 4 august) – Nu stii daca ceea ce spune este adevarat, nu stii daca de data aceasta doar te minte frumos sau acesta a fost intr-adevar ultimul sau cuvant, un lucru este sigur: nimeni, si mai ales cel care il iubeste, nu poate scapa vrajii irezistibile exercitate de barbatul din zodia Vraciului. Este adevarat ca nu poate sa-si exprime emotiile asa cum te-ai astepta si ti-ai dori, insa in mod sigur se straduieste pe cat ii sta in putinta. Barbatul Vraci se straduieste sa-i fie pe plac partenerei, urmareste sa o multumeasca si sa o faca fericita. Confidentele sale si expunerile sentimentale vin greu si de multe ori se lasa asteptate, insa atunci cand apar reprezinta adevarate revelatii.

Barbatul din zodiac Leu (nascut in intervalul 5 august - 3 septembrie) – Chiar daca este sociabil, de incredere, puternic, asumandu-si riscuri in viata de zi cu zi, sigur pe el, sociabil si inconjurat de zeci de prieteni, Barbatul Leu are un punct vulnerabil: teama de singuratate. Pentru ca este obisnuit sa traiasca in cuplu si este atasat de ideea de stabilitate ca dracul de foc, barbatul Leu este dispus sa ramana intr-o relatie chiar daca aceasta nu il face in totalitate fericit. In relatia cu partenera de viata comunica cu aceeasi usurinta cu care comunica in afaceri. Pare lipsit de emotii si inabordabil sentimental, insa odata ce a hotarat sa se dedice unei singure persoane, cu siguranta o va face.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri