Cum se comporta barbatii atunci cand intra intr-o relatie de iubire si care sunt asteptarile lor de la acea relatie? Sunt distanti, reci si cerebrali sau pasionali si sensibili? Ce investesc si ce asteapta in schimb de la o relatie? Stiu sa-si exprime emotiile si sa comunice eficient sau invata pe parcursul timpului sa faca acest lucru? Cum iubesc de fapt barbatii si cat de bine stiu sa-si exprime emotiile?

Barbatul din zodia Familie (nascut in intervalul 6 martie - 4 aprilie) - Sentimentele nativului Familie nu cunosc decat o singura directie si anume cea a familiei si a legaturilor emotionale stabile, care nu pot fi sterse de despartiri temporare, neintelegeri, rautati sau probleme de natura financiara. Barbatul Familie este loial, conservator, preocupat realmente de binele material al celor dragi, dedicat principiilor sale de-o viata. Uneori greoi si prins in ideile sale, accepta cu greu schimbarile. Nu stie sa-si exprime emotiile si adesea intentiile sale bune pot fi interpretate intr-un mod gresit.

Barbatul din zodia Fiu (nascut in intervalul 5 aprilie - 4 mai) – Ar copilari pana la adanci batraneti daca ar putea. Si-ar asuma toate riscurile posibile daca nu ar constientiza ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa. Ar umbla la nesfarsit din floare in floare daca nu s-ar vedea constrains de societate si de catre cei din jur. Barbatul Fiu are o personalitate efervescenta, un ritm de a fi si de a trai intens si alert, o gandire sclipitoare si inclinatii artistice. Multi il considera insa superficial, lipsit de sinceritate in afirmatiile si in sentimentele sale, fugind de responsabilitati si lasand indatoririle sale in grija celor care tin la el. Este adevarat. Si cel mai bine stie acest lucru partenera sa de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul din zodia Fiica (nascut in intervalul 5 mai - 4 iunie) – Iubirea si afectiunea nu-i tin de cald noaptea daca nu vin insotite de o oarecare bunastare materiala, de confort si siguranta zilei de maine. Partenera ideala pentru nativul Fiica trebuie sa fie o persoana echilibrata, care sa-i inteleaga nevoia de a fi inconjurat de lucruri frumoase, confortabile si care sa inteleaga importanta carierei in viata sa. Felul de a fi al acestui nativ este rece, detasat, uneori prea rational si calculat. Chiar si in emotiile sale, pe care incearca sa le controleze la perfectie… Are nevoie de o partenera care sa aduca la suprafata latura sa pasionala si vulcanica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri