Cum se comporta barbatii atunci cand intra intr-o relatie de iubire si care sunt asteptarile lor de la acea relatie? Sunt distanti, reci si cerebrali sau pasionali si sensibili? Ce investesc si ce asteapta in schimb de la o relatie? Stiu sa-si exprime emotiile si sa comunice eficient sau invata pe parcursul timpului sa faca acest lucru? Cum iubesc de fapt barbatii si cat de bine stiu sa-si exprime emotiile?

Barbatul din zodia Antilopa (nascut in intervalul 4 septembrie - 3 octombrie) – Nu este greu sa descifrezi emotiile unui barbat din semnul Antilopei pentru ca acestea sunt expuse firesc, fara perdea, in fata tuturor si in fata persoanei iubite. Barbatul Antilopa este capabil sa detecteze reactiile emotionale ale persoanelor din jurul sau si mai ales ale persoanei iubite si sa reactioneze la randul sau in functie de acestea. In iubire, ca si in prietenie, incearca sa stabileasca relatii de calitate, chiar daca pe parcurs i se intampla sa uite sa le intretina. Acceptarea, deschiderea si increderea sunt argumente principale pentru el intr-o relatie stabila. Ii place sa simta ca se afla pe aceeasi lungime de unda cu partenera de viata.

Barbatul din zodia Celui plin de Intelepciune (nascut in intervalul 4 octombrie - 3 noiembrie) – Inca de la prima intalnire iti vei da seama ca barbatul din zodia Celui plin de intelepciune nu glumeste cu sentimentele sale si ca nu accepta jocurile de putere intr-un cuplu. Este un barbat echilibrat, inteligent, cu un fel de a fi enigmatic si artistic care te atrage involuntar, ca un magnet. Devenind familist convins odata cu maturizarea sa, mizeaza pe sinceritate si incredere si pe egalitatea emotionala intr-un cuplu. Iti arata clar, fatis si ostentativ care sunt intentiile sale si cum incearca el sa te cucereasca si la primul semnal pozitiv din partea ta, va incepe batalia sa de cucerire.

Barbatul din zodia Matusa (nascut in intervalul 4 noiembrie - 3 decembrie) – O atitudine exagerat de preocupata fata de aspectul sau exterior si binele sau general, insensibilitate si indisponibilitate emotionala – ai putea jura ca nu o sa faci din acest Don Juan de piatra un barbat de casa. Ai putea jura ca nu o sa-l auzi vreodata spunandu-ti emotionat cuvinte frumoase de iubire. Si aproape ca nu te-ai insela deloc… asta doar daca nu ai ajuns sa il cunosti bine sau sa-i intri in gratii. Nativul Matusa nu are multi prieteni pentru ca este selectiv si ii alege cu grija. Infatuat, indaratnic si plin de aplomb si curaj, barbatul din zodia Matusa adora sa se lase cucerit si iubit pentru ca mai apoi, dupa ce s-a convins de autenticitatea sentimentelor persoanei respective, sa-si inceapa avalansele emotionale si izbucnirile sale afectuoase, pline de pasiune.

Image main Alex A. Alceus /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri