20 Iulie 2010 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Momentul zilei in care te-ai nascut sau intervalul nasterii este extrem de important in trasarea portretului tau psihologic. O buna parte din trasaturile tale temperamentale sunt influentate de intervalul in care te-ai nascut. Cum si in ce fel? Afla din articolul de mai jos:

Al patrulea interval (18 -00) – Melancolicii – Lumina solara si atenuarea ei pana la disparitie conduce catre interiorizare, spre incercarea fortata de a ascunde celor din exterior manifestarile interioare. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt persoane complexe, profunde, inteligente, in repetate randuri victime ale ghinionului, ale dorintei de perfectiune, ale rasturnarilor de situatii, dar si ale propriei personalitati. Dependenta sentimentala a acestora fata de membrii familiei si fata de cei pe care ii iubesc si cu care simt ca vibreaza pe aceeasi lungime emotionala de unda este, mai ales in perioada maturitatii, inevitabila. Sunt predispuse depresiilor, pesimismului, autocriticii inalte si exigente, dar si vulnerabilitatii emotionale. La nivel fiziologic, au un nivel scazut de energie si obosesc cu usurinta. Frumosul in toate formele lui, emotiile transpuse in mod artistic, munca facuta in mod analitic, repausul si reincarcarea bateriilor, relatiile confortabile si lipsite de instabilitate… toate acestea le pot face fericite.

Cei nascuti la cumpana intervalelor, in punctele de referinta ale intervalelor, anume la orele 0, 6, 12 sau 18, sunt persoane care prezinta in mod egal trasaturi ale celor patru tipuri de temperament. Sunt susceptibile lucrurilor marete, genialitatii, creativitatii, unui talent sau destin deosebit, unei minti remarcabile, puterii de a putea influenta intr-un mod decisiv viata si gandirea multora dintre cei din jur. Sunt oameni insemnati.

Foto fr si main: De la Lightspring /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri