"M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata! Restul... e miscare de rezistenta!"

"Eu am fost crescuta si educata pe principiul ca, atunci cand intru intr-o cursa, oricat de greu mi-ar fi, sunt datoare sa merg pana la capat, sa nu abandonez la jumatatea drumului", declara Madalina in revista Formula As. Era o fire luptatoare. In ciuda greutatilor si a piedicilor care nu au fost putine in viata ei, a refuzat sa se lase invinsa. Se vorbea mult despre fericirea ei actuala, despre miracolul de a fi mai implinita femeie de pe fata pamantului, despre bucuria de a fi devenit mama, despre intamplarea tulburatoare de a-si fi redescoperit linistea, identitatea si iubirea alaturi de un om care ii impartaseste sentimentele. Ma bucurasem nespus caci stiam ca avusese o viata zbuciumata si o casnicie care a consumat-o psihic si fizic. Stiam ca artistii demni isi ascund nefericirile, ca in fata lumii si a publicului fericirea trebuie sa fie o masca care se aplica zilnic. Dar fericirea ei parea atat de reala, iar motivele ei de a iubi viata se puteau insira la nesfarsit…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Nu intelegeam la un moment dat de ce Madalina Manole refuza invitatiile la emisiunile de divertisment, de ce o luptatoare innascuta se da batuta in fata vulgaritatii care ne-a invadat in ultima vreme. Dar am admirat-o si mai mult pentru decenta, pentru taria de a nu se abate de la principiile sale cand toata lumea se dezbraca de ele. Chiar nu mi-o pot imagina la o barfa cu “vedetele” actuale, palavragind despre ultimele inventii de silicoane, buze umflate sau achizitii in materie de barbati. Madalina nu era asa. Era printre putinele vedete adevarate care ne mai ramasesera pentru salvarea noastra de manelism si vulgaritate. Noi, romanii, avem groaznicul si grozavul talent de a ne ridica in slavi talentele atunci cand trebuie sa le plangem. Mai ales atunci cand nu le mai avem. Ne lipseste Dan Spataru. Ne lipseste Laura Stoica.

Madalina Manole si-a inconjurat viata personala intr-un nimb de discretie. Merita poate mai mult decat oricine sa castige batalia cu ea insasi, cu destinul si cu fericirea… Daca stiu cum era Madalina in viata reala? Nu, nu stiu. Dar nu poate fi meschina persoana care se daruieste total, din cap pana in picioare, in cantecele sale, o fiinta care emana caldura si frumusete prin toti porii fiintei sale. Nu stim niciodata ce se afla in spatele vietii de artist, nici ce se alege cu fericirea artistilor. atunci cand luminile de pe scena se sting. Nu stim nici sa gasim cheia dramelor lor. Dar omul trebuie sa aiba ceva din personalitatea artistului. "Nimic nu se compara cu cantarile live, cand simti direct emotia si bucuria oamenilor", marturisea Madalina in interviul acordat revistei Formula As.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri