S-ar putea să ai multe haine în garderobă, dar este greu să numești un articol de garderobă mai universal și în același timp mai stilat, decât bluze de damă. Sunt versatile, deci ar trebui fie în atenția tuturor femeilor care își doresc să arate bine și să se bucure de confort. De asemenea, merită să știi unde le poți purta și cum să le combini pentru a le folosi la întregul lor potențial și pentru a te asigura că arăți bine în orice situație.

Cum alegi cele mai bune modele de bluze de damă?

Bluzele de damă sunt o categorie foarte largă de haine diferite care împărtășesc un stil elegant, formal. Sunt destinate a fi purtate la ocazii speciale și de zi cu zi și se caracterizează prin manopera distinsă și design excepțional. La prima vedere, poți vedea că sunt realizate din materiale de înaltă calitate, au detalii finisate cu precizie și decorațiuni elegante. Croielile acestor articole vestimentare sunt de obicei clasice, deci au versatilitate crescută. Colecțiile de bluze de damă - MOHITO pot fi minimaliste, moderne sau elegante, dar arată întotdeauna șic. 

Cum să alegi cea mai bună bluză? Iată care sunt cele mai importante criterii de care ar trebui să ții cont. 

  • Ocazie – gândește-te când plănuiești să porți bluza cel mai des și alege tipul potrivit. De exemplu, într-un mediu profesional, alege un model simplu, pe care să le poți purta cu sacouri de pe www.mohito.com iar pentru petrecerile în familie - ceva mai decorativ.
  • Material - bluzele sunt cel mai adesea realizate din materiale delicate, dar nobile, de exemplu dantelă, mătase, satin sau bumbac de înaltă calitate. Alege o țesătură potrivită pentru sezon și natura evenimentului.
  • Culoare - o poți alege pe cea preferată, care îți va oferi încredere în sine, sau una universală, de exemplu bleumarin, bej.
  • Croiala - aceasta este o problemă destul de importantă, deoarece tăietura afectează aspectul siluetei tale, confortul și bunăstarea. Alege-o pe cea care te face să te simți încrezătoare.
  • Decorațiuni și detalii - finisajele determina caracterul bluzei. Cu cât sunt mai puține, cu atât este mai formală. Ia în considerare acest lucru atunci când alegi un model pentru o anumită ocazie. 

Varietatea de bluze înseamnă că fiecare femeie poate asorta modelul stilului și frumuseții sale, indiferent de vârstă sau stil de viață. Verifică în continuare care este cel mai bun mod de a combina bluzele de damă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Bluze de damă cu pantaloni – cum să combini aceste elemente?

Când te gândești la stilizarea unei bluze de damă, o vezi fără îndoială asortată cu pantaloni și alte articole de pe mohito.com. Această combinație este extrem de universală și confortabilă. Dar cum să porți concret bluzele cu pantaloni? 

Atenție la proporții. Dacă bluza este mai largă, alege pantaloni cu o croială perfect match, și invers. Echilibrează proporțiile pentru a crea un întreg armonios. Folosește și trucuri de styling, de exemplu, introdu o bluză largă în talia pantalonilor cu talie înaltă pentru a-ți sublinia talia și pentru a da siluetei o formă de clepsidră. 

De asemenea, păstrează echilibrul în finisaje. Dacă ai o bluză decorată cu volane și imprimeu cu flori, alege pantaloni simpli, într-o culoare discretă. Dacă bluza este minimalistă, înnebunește cu partea de jos, de exemplu, alegând pantaloni cu dungi.

Bluze elegante cu fustă – ce modele se vor potrivi?

Fustele sunt o bază excelentă pentru bluzele de damă. Împreună arată foarte feminin și pot sublinia avantajele figurii. Cum să combini bluzele și fustele pentru a le face să arate cel mai bine? 

Ca și în cazul pantalonilor, reține proporțiile. O bluză largă, bogat decorată, cu mâneci largi, va arăta bine combinată cu o fustă creion, căci caracterul elegant al bluzei va fi echilibrat de minimalismul fustei.

Vei obține un efect ușor diferit cu o fustă evazată. Chiar dacă atrage atenția, poate arăta bine cu o bluză cu volane delicate. Totul va fi păstrat pe un ton formal, potrivit pentru petreceri. Singurul lucru important este că fusta trebuie să fie din materiale simple.

Ce zici de o fustă plisată? Aceasta, la rândul său, are un caracter decorativ, așa că bluza ar trebui să aibă o croială simplă. Într-un astfel de caz, de exemplu, un model tip cămașă va funcționa.

Aceste recomandări nu numai că îți vor permite să beneficiezi de avantajele acestor haine minunate, dar te vor încuraja și să experimentezi și să îți dezvolți creativitatea.

Foto: Mohito


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri