17 Aprilie 2024 publicat în Lifestyle 1696 share-uri

Nu te îndrăgosti de o femeie care citește, de o femeie care simte prea mult, de o femeie care scrie...Nu te îndrăgosti de o femeie cultă, plină de viață și vrajă, pasională, nebună. Nu te îndrăgosti de o femeie care gândește, care știe ea ce știe și, mai mult, care știe să zboare... o femeie sigură de ea însăși... (Martha Rivera-Garrido)

Nu te îndrăgosti de o asemenea femeie...

"Nu te îndrăgosti de o femeie care citește, de o femeie care simte prea mult, de o femeie care scrie...

Nu te îndrăgosti de o femeie cultă, plină de viață și vrajă, pasională, nebună.

Nu te îndrăgosti de o femeie care gândește, care știe ea ce știe și, mai mult, care știe să zboare... o femeie sigură de ea însăși.

Nu te îndrăgosti de o femeie care râde sau plânge când face dragoste, care știe să-și preschimbe trupul în spirit... și, cu atât mai puțin, de o femeie care să iubească poezia (ele sunt cele mai periculoase), care să stea o jumătate de oră contemplând o pictură sau care să nu știe să trăiască fără muzică...

Foto: conrado /Shutterstock

Nu te îndrăgosti de o femeie care este interesată de politică, de o femeie care este rebelă și care simte o imensă oroare în fața nedreptății. Nu te îndrăgosti de o femeie căreia nu îi place să se uite la tv, de o femeie care este frumoasă oricum i-ar fi trăsăturile chipului sau ale trupului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Nu te îndrăgosti de o femeie care simte intens, de o femeie însuflețită, lucidă și ireverențioasă.

Să nu-ți dorești să te îndrăgostești de o asemenea femeie...

… Pentru că, atunci când te îndrăgostești de o femeie ca ea, fie că rămâne cu tine sau nu, fie că te iubește sau nu, de la ea, de lângă o asemenea femeie, nu te mai întorci NICIODATĂ la ce erai înainte."

~ de Martha Rivera-Garrido

* Aceste rânduri circulă pe internet și social media, iar citatul îi este atribuit autoarei Martha Rivera, născută pe 19 ianuarie, în Santo Domingo. Martha Rivera-Garrido este o scriitoare din Republica Dominicană care a fost inclusă în grupul literar dominican intitulat “generația anilor ‘80”. Martha Rivera este cunoscută atât pentru poeziile sale, cât și pentru romanul său de debut “ He Olvidado tu Nombre” (Ți-am uitat numele), câștigător al Premiului Internațional de Roman al Casei de teatru în anul 1996, conform wikipedia.

Foto fr si main:

Imagine de Nanne Tiggelman de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri